07/23/2024

Jeg har ikke sagt dette til noen, hvordan kan DU vite det ?

Dette er ord som jeg får høre minst en gang om dagen. Det er uike typer mennekser som ringer inn til oss. De som selv er mediale, de som tror på det mediale, de som er skeptiske og helst vil ta meg i en løgn eller finne feil. Det er alle mennesker i alle aldre, menn, kvinner, unge og gamle. Rett og slett mennesker.

Det er ulike innledninger på samtalene. Jeg sier alltid navnet mitt: «Hei, du snakker med Jannike, hva kan jeg hjelpe deg med ?»

Da svarer kunden noen ganger med å si fornavnet sitt, andre sier bare jeg vil vite om fremtiden. Temaene varierer, det kan være jobb, familieproblemer, angst, utro partnere, dødsfall, sorg, jobb, penger og noen vil bare prøve hva dette er.

Hvordan jeg «jobber»

Jeg ser ikke på dette som jobb, det er en del av den jeg er. Jeg har skrevet om det før her i bloggen så bakgrunnen trenger jeg ikke gjenta.

Men kort om hvordan samtalen er og hva jeg trenger for å gi deg det du vil ha, selv om du kanskje hadde håpet jeg sa det du ønsket å høre. Det er noe jeg ikke gjør om det ikke stemmer med det jeg ser.

Jeg ber deg om fornavnet ditt. Det har hendt et par ganger folk har løyet om fornavnet og da får jeg problemer for jeg hører og ser at det er løgn og jeg får inn bilder og energibilder som ikke stemmer. Husk at du er anonym, du vet hvem jeg er, men jeg vet ikke hvem du er og alt vi prater om er KUN mellom meg og deg alltid!

Bilderesultat for anonym

Hadde vi sittet sammen kunne jeg ta på deg og da hadde jeg ikke trengt navnet ditt. Da hadde jeg koblet meg på uten å tenke så mye mer på det, da trenger en ikke åpninger <3 Men etter å ha jobbet lenge over telefon så er det som en bare forsvinner og vi kunne like gjerne vært i samme rom du og jeg. Jeg føler deg og ser deg.

Det letteste for meg er når du sier minst mulig

Nå tenker du at jeg er gal, men jeg får inn bilder, stemninger og energibilder når du sier navnet og da er det lettere for meg og kunne fortelle deg det jeg ser. Det kan gå på jobbproblemer, problemer i ekteskapet, familiebråk. Eller rett og slett at du ønsker en forandring i livet.  Dessuten får du klare bekreftelser på at dette ikke er juk og faterier.

Det ofte en del av dere som rimger som  blir litt satt ut, for de forstår ikke hvordan jeg vet hva de ønsker svar på.  Når da du sier til meg at ja, det er det jeg ønsker å vite, så kommer vi til del to av samtalen.

Verktøy

Jeg er klarsynt, eller synsk som en del kaller det.

Det er det jeg er født som og ER på samme måte som jeg er den personen jeg er. For meg er det like vanlig som å drikke kaffe, lese avisen eller prate med naboen om rosebusker. Det er en del av meg.

Jeg bruker alltid klarsynet mitt. Noen kunder ønsker at jeg bruker tarotkort, da gjør jeg med glede det. Eller andre kort som jeg bruker. Jeg bruker ikke orkaelkort eller englekort. Ikke fordi jeg ikke tror på lysvesen eller engler som mange liker å kalle de.

MEN for meg blir det ikke rett verktøy.

Jeg bruker også pendel for å bekrefte eller på direkte spørsmål – det vil si ja og nei spørsmål. Husk pendelen er en forlengelse av mitt indre, så den er ofte litt lur å når en bruker den, husk det er egentlig klarsynet jeg bruker.

Krystaller og stein.

Jeg har alltd samlet på steiner, og krystaller. ulike typer, former og fasonger. Den første steinen jeg fikk jeg om barn, en rå bergkrystall, den er vakker, levende og da jeg var barn var den enormt stor, nå er den slik at den passer i hånden. Den har jeg med meg over alt. Den har reist rundt hele verden med meg, Jeg skal fortelle deg noe jeg aldri har fotalt noen før. Jeg brukte å sove med den. Og ja det hender  sover med den den dag i dag – den gir meg fred og vijoner og svar jeg trenger.  Så liker jeg å bruke opaler, ametyster slipt bergkrystall og trp det eller ei gråstein som mange kaller det. Jeg tar med meg steiner som jeg føler har god energi når jeg er ute i naturen.

Steinene forsterker energiene jeg mottar fra deg og universet. MEN de jorder meg også og gjør at jeg åpener opp mye mer med en stein i hånden. Hver stein er unik for meg og jeg har plukket med meg fra hele verden når jeg har reist.

Jeg er ikke så glad i masseproduserte ting og det samme gjelder steinene.

Her er min elsked stein som har væty min venn hele livet og 

som jeg nå kan dele deg 😉 

Hvit magi

Kjært barn har mange navn, men vi kaller det hvit magi. For meg er magi magi så lenge en bruker en rett og jeg har vel sett det brukes rett og galt. Dette går på moral og hva jeg som medial ønsker, jeg føler også at de som er ekte ikke trenger rene butikken av ting. Beklager om jeg sårer noen når jeg skriver det slik.

Lysmagi er noe jeg bruker å lære mine kunder, dagbøker, lister og praktiske råd som en kan gjøre i hverdagene.

Det ender opp med dette:

Ofte trekker jeg tre kort og bruker de som nøkler for å gi svar på fortid, nåtid og fremtid, så bruker jeg klarsynet. Da kan jeg ta inn energier og bildene. Så en del kunder blir nesten urolige for hvordan jeg kan vite ting de aldri har fortalt andre om og har holdt hemmelig.

Jeg svarer alltid: Du ringer meg vel ikke om du ikke ønsker å få sanne svar ? Og nei, det gjør de så klart ikke.

Jeg er ikke den som er god til å pakke ting inn i lys og bomull. Jeg er konkret, direkte og dette sier jeg til kunden slik at om de ønsker det kan gå til hovedmenyen og velge en mildere agent. Ta de som ønsker englekort, da finner jeg som er pålogget og kan gjøre det.

For meg er DU som kunde viktig, og at du får den av oss som kan gi deg svarene du trenger. Jeg er empatisk og healer også, så ikke at jeg er kald, men jeg er direkte.

Så forteller jeg det jeg ser, beskriver personer, steder, tid og hva som har skjedd, hva du føler nå og hva du er redd, eller hva du ønsker og hvordan det kommer til å gå. Så kommer alltid spørsmål om tid.

Tiden

Som alle vet er ingenting hugget i stein. Vi mennesker har den frie vilje derfor kan jeg bomme med et par uker pluss minus på tid når det ligger langt frem i dine eneri-linjer, så jeg går inn og erfaring gjør at jeg kan sette tid relativt korrekt.

Når det gjelder kjærlighet så er det så lett å se om det holder for da ser jeg energi-linjene deres ved siden av hverandre og komemer det ikke til å gå. så sierjeg det. NOEN liker ikke det, men heller en sannhet en lisløgnens forbannelse.

Så kommer spørsmålet:

Dette er skummelt, hvordan vet du dette, ingen vet dette! 

Da får de det eneste svaret jeg har : Unskyld om jeg har skremt deg, men ringer du en klarsynt så får du svar. Kanksje du ikke lker de svarene og skulle ønske jeg hadde bekreftet det du ønsker innest inne, og kankje det er vondt å få sannheten. Husk JEG bestemmer ikke over deg og du har fri vilje, men velger du det og det så skjer dette. Da har du valgene og får velge selv. Jeg tror på skjebnen og at vi har en livsvei, men etter veien har vi fri vilje til å ta den veien du ønsker for å nå målet – DU ER FRI !

Jeg forklarer så godt jeg kan hvordan jeg gjør det:

Det er som så se inn i en vakker verden av farger om er energier som alle  har ulik betyldelse, fargene sier meg hva og når. Jeg er så heldig at jeg kan beskrive mennesker og steder, og hva, når og hvordan. Det er som å være der og se. Det er på samme måte når jeg prater med dyr, eller mottar budskap fra avdøde.

Jeg vet det kan være skummelt. 

Jeg spår aldri om død, graviditet osv. Grunnen er at det ville være uetisk, om jeg sier når noen skal dø – er det å skremme opp menneske, hva om det går  galt med graviditeten? Du ville hate meg og deg selv. Vi følger ERBs regler. De skal ikke brytes uansett. Jeg tar mine kontroller hos legen, og det bør alle gjøre med jevne mellomrom.

At annet får du svar pål 

Jeg blir glad når kunden protesterer og sier jeg er verdens dummeste, men når de ringer igjen og sier unskyld, alt ble som du sa. Da varmer et i hjertet.

Så takk for at du er du og gir meg tilbakemelinger gå godt og vondt, 

I dag 13 april har vi hatt kampanje med 13 gratis i Sverige, Damark og Finland, det er gøy når folk som ikke ringer vanlisvis og mener at dette er bare tull og sååå ringer tiibake og har fkere spørsmål. DET er en gave,

Så hvordan jeg kan vite ? Jeg ser og sier det jeg ser, og når jeg da får en kommentar om hvodan du har opplevd samtalen. Det gjør at jeg vet hva jeg gjør og at svarene og spådommen er rett, Du har fått en spådom som er ekte og konkret, det du ville ha.

Her får du 7 minutter gratis. Et tips når du Skal tinge en spåtelefon eller andre. Lag en listen så glemmer du ikke hva du vil vite og ha svar på.

Så ring ikke en klarysymt spådame om du ikke vil ha ekte svar, rådgivning og hjelp du kan bruke hver dag <3

Du finner meg og mine kolleger på:

www.synskonline.no

www.synskonline.se

www.synskonline.dk

Eller på : 

www.spålive.no

www.spålive.se

Der kan du lese om meg og de andre som et her. Kundeomtaler og bloggene. Det er mye spennende på sidene!

Velkomen innom.

Klem fra Jannike