06/21/2024

Påsken er over og vi går mot en ny vår

Jaha, sier du nå. Hva har det med medialitet å gjöre? Jeg mener det har ALT med det mediale å gjöre, akkurat som alt annet i livet.

Nå skal jeg forklare litt hva jeg mener med det. Jeg tror vi lever mange liv, noen ganger som menn, noen ganger som kvinner. Vi födes gang på gang. Livene våre er som årstidene, våren er födselen, sommeren er ungdom og tidlig voksen alder, hösten er når vi blir eldre og gamle og så kommer vinteren og den er döden. Så kommer nok en vår og et nytt liv.

Våren er for meg den mest magiske av alle årstider, da lager jeg planer, jeg planter de urtene jeg vil höste utover sommeren og hösten. Jeg ser alt komme til liv i naturen. Dyrene föder, blomstene kommer opp fra bakken, trärne spretter ut og det er HÅP i luften. Håp om nye og bedre tider.

Jeg har hatt en del kunder som har hatt en vond påske med sorg, savn og forhåpninger som livet har knust. Enten brutte löfter, ökonomien eller sorg som er vondere når på denne tiden av året.

Alle tror jo at «alle andre» har så uendelig mye å gjöre, mange venner, stor familie, reiser avsted og har det göy, Sannheten er en annen. NOEN har det slik, men veldig mange har ingen påske på den måten. De er alene, noen jobber og noen er hjemme og sörger, tenker og ensomheten er som et monster i gul kyllingkostyme.

DERFOR elsker jeg våren, når påsken er slutt og vi alle kan  se fremover, lage planer og skrive lister over alt vi har lyst til å gjöre.

Så lag din vårliste – og se for deg på kvelden alt det GODE du vil skal skje i livet ditt i vår, de nye tingene som skal födes.

 

Ha en fin helg,

 

Klem Jannike