05/23/2024

Drømmenes land – er det virkelig ?

Jeg er en drømmer både våken og sovende. Hva mener jeg nå med det ? Jo, nå skal du høre. Jeg tror at drømmene er like ekte og virkelige som det vi opplever når vi er våkne.

 

 

Her er det kanskje noen som stopper litt opp og tenker nå har den heksa blitt helt sprø, joda jeg innrømmer med glede at jeg kanskje er det. Alle vet at drømmer har vært og er viktig innen psykologien. Det er når vi sover hodet vårt rydder opp i alle opplevelser og vi bearbeider det som har skjedd under dagen.

Det mange ikke tenker på er at drømmer også er budskap om ting vi kanskje bør endre i livet vårt, valg vi skal ta eller om ting som kommer til å hende.

Jeg er som mange andre sanndrømt. Hva det er ? Jo, jeg drømmer ofte om ting som kommer til å skje både meg selv og andre. Når jeg våkner om natten skriver jeg ned drømmene mine fordi jeg vet at mange detaljer forsvinner sammen med kaffekopp nr. en om morgenen. Da ville jeg ha gått glipp av mye viktig informasjon.

Drømmer er ofte ikke som en film, det er symboler på ting. Derfor er det å tyde drømmer ikke alltid like lett. Jeg er uendelig glad for timer med psykologi, mengder av bøker og at jeg i årevis har tydet drømmer både mine egne og andres.

Har du mange drømmer skriv de ned, enten kan du tolke selv eller ta kontakt med en av oss som jobber med drømmer og tolker de.

Med dette ønsker jeg deg en natt med mange magiske, spennende og eventyrlige drømmer. Vi sees kanskje der i den virkeligheten jeg og mange med meg vet at drømmeland er.

God natt kjære du og sov godt!

 

Klem Jannike.