07/23/2024

Enkel lysmagi som du kan gjøre hjemme.

Mange av mine kunder ber meg komme med tips på lysmagi og andre ting de kan gjøre hjemme. Derfor kommer en egen liten bolk her på bloggen om magiske ritualer og små knep du kan bruke hjemme.

Lysmagi er noe vi alle gjør enten vi er klar over det eller ikke. Lys magi har eksistert i århundreder og vi det praktiserer det i det daglige. Vi tenner lys i kirken, blåser ut lys på en fødselsdagskake og ønsker oss noe eller et lys hjemme på kvelden for å få stemning, god lukt osv. Eller vi er på graven til en kjær person og tenner lys.
Vi hekser som bruker hvit magi og lysmagi vet at fargen på lysene er viktig, at tankene vi har når vi tenner lysene og lar de brenne ned er viktige, men vi bruker også ord når vi gjør dette. Mange har sett på tv og kaller det for «spell». Jeg personlig kaller det for påkalling av vilje eller rett og slett jeg ber om og krever. Jeg liker å legge litt kraft bak ordene jeg bruker.

Jeg bruker også å skrive ned på en lapp det jeg vil skal skje, leser dette høyt og med kraftfull innlevelse tre ganger etter hverandre. Når det er gjort og lysene tent så tar jeg og brenner lappen med ilden fra et av lysene så det bare blir aske, lar asken ligge på et lite fat eller la oss kalle det viljebrett til lyset er brent ned.

Så går jeg ut med asken og gjentar det som står på lappen høyt og tydelig, før jeg blåser den avsted fysisk. Den forsvinner ut med vinden og luften ut i universet om det er et ønske, eller ned i jorden om det er noe jeg vil skal bindes til jord og forsvinne.

 

 

Her er en liste over fargene på lysene som en kan bruke og hva de står for:

Sort: Sorg, tap, meditasjon

Blått: Fred, helbredelse, sannhet, søvn, vennskap, håp

Brunt: Dyr, helbredelse av dyr, hjemmet, finne savnede gjennstander

Gull: Guden, rikdom

Grønt: Arbeid, fruktbarhet, suksess, hell, penger

Orange: Kreativitet, loven, suksess, nytt hjem

Rosa: Kjærlighet, ære, vennskap, kvinnlighet

Lilla: Psykiske evner, visdom, åndlighet, suksess, kraft, kvinnelig guddomelighet

Rød: Erotikk, lyst, styrke, mot, kraft, helse, energi, kjærlighet

Sølv: Fjerner negativitet og negative energier, stabilitet, psykisk forsvar, gudinnen

Hvit: Meditasjon, healing, sannhet, fred, åndelig styrke, renhet, beskyttelse

Gult: Sjarm, tillit, visdom, visjoner, psykiske evner og mentale evner

 

For å være helt ærlig, så har det vært ganger jeg ikke har hatt lys med rett farge hjemme og det fungerer med andre farger også. Hvitt er perfekt, det trenger ikke være lange lys heller, telys fungerer også. Husk at dette er en del av de fire elementene: Ild, jord, luft og vann. Så husk at tankene dine, ordene dine og at du virkelig ønsker det du har skrevet ned er det viktigste. Ha ro rundt deg når du gjør dette og ikke gi opp om du føler ting tar tid ! 

 

 

Hva skal du skrive ned på lappen og hva skal du si?

Dette er det fantastiske med lysmagi, det er ikke så mange regler. Du skal rett og slett skrive ned det du innerst inne ærlig og uten sensur skrive ned det du vil skal hende og det du ønsker deg. Du skal si ordne med overbevisning og styrke rett fra ditt innerste inne. Du skal MENE hvert ord du sier fra dypet av din sjel. Kraft og stryke!

Si det tre ganger på rad, la lappen brenne opp og la asken ligge på fatet og gjør som jeg bekskrev litt lenger oppe.

 

Mänskliga, Flicka, Barn, Ansikte, Avgift, Magi, Blond

Hva skjer nå ?

Mange tror at ting skjer på sekundet. Dette er bare starten. Personlig gjør jeg samme ritualet tre ganger, tre kvelder etter hverandre eller syv, alt etter som hva jeg ønsker og hvor kraftig jeg vil det skal være. Noen ganger ser du resultatet med en gang, andre ganger tar det litt lenger tid. Månefaser og andre ting i universet er også med på styre tiden på denne formen for magi. Her må du føle deg frem og stole på deg selv. Eller om du ønsker hjelp med valg av lys og skrive ned det du trenger. Da kan du ringe til meg eller en av mine kolleger som også holder på med praktisk magi.

Da kan jeg også tenne et lys og skrive ned dine ønsker og klart hjelpe deg på veien, det kan styrke ritualet om en er to eller helst tre. Noen ganger har jeg bedt syv personer hjelpe til med dette også, kommer an på hvor kraftfult og mektig en ønsker det en ber om og hvor vanskelig  ønsket er.

Men jeg lever etter mottoet: «Den som ber skal få, universet har ingen begrensinger eller lover. Tenn lyset og gi ditt ønske til universet nå!»

 

Sett i gang og prøv, skriv gjerne i kommentarfeltet om du ønsker at jeg skal gi mer informasjon eller andre sprøsmål rundt temaet.

 

Lykke til og husk at dette fungerer bare om du virkelig legger all din vilje og styrke bak ordene og i ritualet!

 

Lykke til !

Klem fra Jannike

 

****************************************************************************************************

 

Våre hjemmesider finner du her: 

www.synskonline.no

www.synskonline.se

www.synskonline.dk

www.spålive.se

www.spålive.no 

Her finner du informasjon om alle oss som arbeider her. Det er historier, kommentarer fra kunder og mye, mye mer.

Ta en tur innom sidene våre og se.

Vi er også på Facebook og på Instagram, det er alltid noe nytt og spennede du kan finne der.

 

Og husk: Du er aldri alene!