05/23/2024

Gleder du deg til jul ?

I det siste har mange som har ringt meg gruet seg til jul. Det er alt fra at de skal feire julen alene, barn skal være hos mor eller far. Ektefellen har et alkoholproblem og noen opplever den første julen etter at noen de er glad i har gått bort.

Julen er over alt i tv og i alle butikker, uansett hvor vi snur oss er det julenisser, glade og lykkelige reklamer. Jeg synes julen er flott på mange måter selv om jeg personlig holder meg til stjerner i vinduene og pepperkaker.

Jeg har familie, men den er spredd for alle vinder og min mann er heller ikke en julemann. Vi har ikke barn, så at «julen er for barna» holder heller ikke her.

Jeg kommer til å være å treffe på linja mer eller mindre hele julen, for jeg vet hvor tung den tiden er for mange. Det er ikke så mye trøst å gi når folk ser på tvreklamer og er i butikken, men det er lov å ha en vond jul, og det er lov å ikke like julen og føle på ensomheten.

DA er det godt å vite at vi er flere i samme båt og at det er bare en telefonsamtale unna.

 

Ta vare på deg selv og husk at du er ikke alene <3

 

 

Klem fra Jannike !