06/25/2024

Liker du paranormale program?

Jeg er veldig glad i dokumentærer om alt mellom himmel og jord, men dere vet som klarsynt så er det nok det paranormale som ligger hjertet nærmest. En ting jeg ofte har tenkt på i amerikanske serier, det er at alle er onde, demoner osv.

Bilderesultat for ghosts

Jeg har sett ånder, døde mennesker og dyr hele mitt liv. Jeg har renset hus ved å reise hjem til folk, men også via telefonen og til den dag i dag har jeg ikke støtt på noe ONDT, skremmende for folk som ikke er vant til det «overnaturlige» ja, men aldri noe forferdelig og demionisk eller ondt.

Her kommer en film, kos deg med den og legg gjerne igjen kommentarer. Klikk på lenken under og sett deg godt til rette, denne er skummelt bra !!

https://www.youtube.com/watch?v=i2E4_snhC4Y

Klem fra Jannike.

Du finner meg på www.synskonline.no/dk/se og på spålive.no/se <3