06/25/2024

Jeg er ikke god nok

«Jeg er ikke god nok»

Det er ord de fleste av oss dessverre sier til oss selv ubevist og bevist mange, mange ganger om dagen.

Vi sier det så mange ganger at vi til slutt tror på det, at jeg er ikke god nok. Det som skjer da er at hver eneste gang noe går oss i mot så legger vi skylden på oss selv og kjemper ikke. For vi har virkelig sagt til oss selv så mange, mange ganger at vi ikke er gode nok. Det ligger i ryggmargen vår som en blokkering for livet, kjærligheten, jobb, penger og vennskap og glem ikke det som får oss til å smile – livs lykken i hverdagen.

Jeg kan sikkert si til deg tusen ganger at du er god nok – men det hjelper ikke fordi du har sagt ordene så mange ganger til deg selv at de har blitt til en mur som stenger alle positive ting unna.

Dette ødelegger for deg.

Ring meg og jeg skal hjelpe deg og snu tankene dine og finne en måte slik at du virkelig forstår at du ER mer enn god nok og alle dine gode sider kommer fra.

Tull og tøys? Nei, ring så kommer du til å oppleve noe annet 🙂

Klem Jannike.