06/25/2024

Problemet med å være jordengel

Spørsmål om kjærlighet er kanskje de vanligste problemene jeg kommer over. For eksempel: Hvorfor er jeg ikke elsket? Hvorfor er jeg alene? Hvorfor forlot han meg? Hvor går dette forholdet? Sentralt i disse problemene er forholdet mellom individet og deres indre barn, og de følelsesmessige sårene som er igjen fra barndommen og tidligere liv som blokkerer oss fra å oppleve kjærlighet.

Når jeg jobber med folk med kjærlighetsproblemer, tar jeg dem på en indre reise til deres forhold til sitt indre barn. Jeg lærer dem hvordan de skal elske og pleie det barnet slik de ønsket at de skulle være da de var yngre. Hvis det er følelsesmessige sår, som det er i nesten alle tilfeller, hjelper jeg dem med å fjerne de energiske komponentene av de arrene fra deres fysiske kropp.

Fokus på en ting: Kjærlighet

I mange tilfeller har menn og kvinner et vaskeri liste over ønsker, som karriere, bil, penger, hus og kjæreste. De vil se på en bestemt måte og være en bestemt person. Vanligvis er ønskene og begjærene urealistiske og litt skremmende for alle å måle opp til. Jeg lærer klientene mine å la klesvasklisten gå og fokusere på en ting: kjærlighet.

Når vi er forelsket, faller alt annet på plass. Det er den naturlige orden og balansen i denne verden. Vi er ikke her for å lide, men å oppleve og til slutt kjenne våre sanne selv.

En jordens engelens vei

Som du opplever å være en jordengel, vil du oppdage at veien til tjeneste er riddled med dype følelser. Vi er alltid i tjeneste, og vi må sette et eksempel på andre jordens engler. Hvis du lever med dysfunksjon, og livet ditt ikke er i balanse, må du oppsøke en lærer og helbrede deg. Vi kan ikke tjene andre når vi er oss selv, er ute av balanse.

Jorden engler vet at alle våre relasjoner starter i oss selv. Hvis vi behandler oss uten respekt, er det ganske sannsynlig at vi vil tiltrekke seg noen som er respektløse mot oss.

De tre rollene vi utelukker gjennom våre liv

Vi opptrer tre roller gjennom våre liv. Vi er mor, far og indre barn til enhver tid og i alle samtaler. Å være klar over disse forskjellige delene er en av nøklene til å forstå vår erfaring her på Jorden.

Denne triaden av tegn dominerer vår scene. Vi kan endre produksjoner, koreografere et nytt show, finne en annen direktør, men det vil alle ende på samme måte på grunn av våre mønstre, sykluser og karma. Når vi gjenkjenner dette, helbrede disse sårene, og bytt mønstrene, kan vi oppnå gjennombrudd og transformasjon.

La slippe skyld og feil

Det virker ofte som vi klandrer foreldrene våre på alle våre problemer. Men det er ingen feil. Foreldre er barn til andre foreldre, og så syklusen går igjen og igjen. Vi blir ofte foreldre uten veiledning eller hjelp. Det er ingen håndbok tilgjengelig for å hjelpe oss overordnet.

På samme måte er det ingen håndbok for å lære oss på 18 år hvordan å foreldre vårt indre barn. Vi må stole på vårt mod og indre veiledning. Jordens engel har muligheten til å sette scenen, gjøre det indre arbeidet og, for eksempel, forelder sitt eget indre barn. Dette hjelper utilsiktet folk rundt dem, selv om de ikke er klare. Etter hvert som flere og flere jordens engler samles for å være i tjeneste, begynner bevisstheten å skifte, og hjelper folk å takle sin største frykt.

Når jordens engler er i tjeneste, håndterer de alle slags mennesker med alle slags personlige problemer. Ikke overraskende er problemene som kommer opp, de som jordens engel har å gjøre med, og de er til stede i kollektivet. Jordengler som har gjort omfattende indre arbeid, er mer i stand til å gå tilbake og observere hvor en annen person kommer fra.

Riktig opplæring med en lærer og engasjement for en meditasjonsøvelse hjelper alle jordens engel til å utvikle sine gaver og utnytte dem på riktig måte. Dessverre må jordengler være forberedt på å gå gjennom transformasjonsbranner og erkjenne at karma alltid spiller en rolle i utviklingen av jordens engels evner.

Bevisste Practices for Earth Angels

Meditasjon er grunnlaget for alle jordens engler. Å skape en plattform for fred gjør at jorden engel kan skille seg mens du hjelper andre. Å holde meditasjonen din går mens du går, snakker og beveger deg gjennom dagen er viktig for å opprettholde en høyere frekvens.

1) Vi kan øke vibrasjonen ved å lukke øynene våre og se oss selv som en nyfødt baby:

La hjertet ditt åpne og fylle opp babyen med kjærlighet. Se babyens hjerte åpent og fyll deg med kjærlighet. Nå ser du deg som står foran deg, elsker bildet av deg som elsker babyen og babyen elsker deg. Dette gjøres sakte, med pusten fyller lungene og exhalerer helt. Vi kan fortsette å se oss selv om og om igjen, elsker dette bildet og utvider vårt auriske felt. Dette øker frekvensene og holder din energi beskyttet.

2) En annen nyttig praksis er å reweaving den eteriske banen, som omgir ditt auriske felt omtrent seks meter fra kroppen din. Alt du trenger er fokus og å tenke på det. Bare si i tankene dine:

Jeg er nå reweaving mitt eteriske web. Dette gjøres automatisk, og hvis du merker noen hull eller tårer, kan du bruke et gull- eller sølvtråd for å reparere det. Dette er også en god beskyttelse for energifeltet.

3) Å be om det guddommelige for det blå lyset av beskyttelse, vil også holde deg trygg når du jobber med andre. Hvis du er en healer, sørg for at du legger blå lysehansker på og skjerm håndleddene dine, albuer og skuldre med beskyttelse. Etter at du har jobbet på en klient, vask alltid hendene med kaldt vann. Bruk cedar til å smuss og rydde ditt auric felt hver gang du jobber.

Hvis du ikke klarer deg selv, samler du andres energi på dine hender, armer og uten skjold rett inn i kroppen din. Hvis du jobber med noen som har kreft eller sykdom, er dette farlig. Jorden engler må være ansvarlige og beskytte seg selv.

4) Når du som en jordengel føler deg klar, kan du be ærkeanglene for å hjelpe deg å være i riktig rike. Du kan føle energiforhøyelsen når du skifter inn i det fjerde riket. Du kan forbli der i løpet av helbredelsen. Du kan oppleve at du kommer tilbake til det tredje riket og gjenkjenner at du har flyttet.

Dette er vanlig, og hver gang du mediterer, kan du be om å gå tilbake til det fjerde riket ved hjelp av arkeenglene. Dette er basert på din utvikling og hva som er riktig for deg på denne tiden, med praksis og meditasjon daglig.

Ansvaret til en jordengel

Hver jordengel er ansvarlig for hva de gjør med deres energi og gaver. Husk når vi krysser over, blir vi ikke spurt om merkene vi har tjent og hvor mye penger vi har gjort; vi blir spurt hvor mye elsket vi og elsket vi de menneskene rundt om i verden så mye som vi elsket våre barn, mor, far, søstre og brødre?

Jorden engel elsker alle betingelsesløst.

Teksting av InnerSelf.

2014 av Sonja Grace.