06/21/2024

Søvnproblemer

Det er så uendelig mange som har søvnproblemer. Når kvelden kommer og en skal legge seg starter hjernen å arbeide for fult. Noen har smerter og mange har angst og uro. Jeg har selv hatt lange perioder hvor jeg sliter med å sove.

Det er 101 råd der ute og jeg tror jeg har prøvd det meste. Mat, drikke, trening, rutiner og alt mellom himmel og bøttekott. Jeg fant til slutt ut at jeg må prøve hypnose. Det er ikke lett å gjøre på seg selv når tankene løper avsted.

Dreamcatcher, Indiansk, Spider Web, Fjær, Tønnebånd

Jeg bruker å kalle det tanketroll som om natten blir til tankemonster. Jeg kan fint gi andre healing eller hjelpe de til å sove.

Hjelp til selvhjelp var verre. Så jeg gjorde slik vi alle gjør når vi skal ha svar. Google og You Tube. Jeg har testet uendelig mange ulike programmer, apper og videoer.

Denne jeg skal dele her nå er den som jeg syns har fungert best, den er på engelsk – men den er uendelig avslappende. Nå har jeg brukt den hver kveld i fire uker og jeg har sovet noe mer.

Skriv gjerne en kommentar her om du tester den så får jeg høre hva du synes 🙂

Klem Jannike

https://www.youtube.com/watch?v=QG54tddCBaA&t=343s