06/25/2024

Spøkelser

Jeg har alltid elsket spøkelses historier og filmer. Enten det har vært «Caspar» eller fra virkeligheten. Det er også en del av den jeg er at jeg ser folk og vesen som kommer fra den såkalte andre siden.

Jeg har aldri sett på filmer og serier fordi de er skremmende, men fordi det er noe jeg syns er hyggelig og noe som er en del av livet.

Det er klart mange enormt dårlige historier og filmer der ute. Det er også perioder jeg syns det nesten har gått mote i det å «se» ting.

Jeg tror jo at alt er energi, og når vi dør så går vi bare til en annen dimensjon. Det er ikke langt unna eller noe merkelig med det. Jeg har ofte sett på det som om en kan se på tv eller har videosamtaler med folk. Det også var jo noe mennesker trodde var umulig for noen år siden. Nå er det en del av livet.

På samme måte er det for meg og andre som meg, vi ser de og de er en del av livet:)

Klem Jannike