06/25/2024

Mars måned

Det er så godt å se på kalenderen og forstå at vi nærmer oss våren. Energiene er sterke og en føler at livet begynner å bevege seg igjen. Det merker jeg også på dere jeg prater med. Det er en ny glød selv om dagene fortsatt er lange og utfordringene står i kø. Mars måned!

Mars er den første vårmåneden, Mars ble sett på som kvinnenes måned i norrøn tid. Den ble kalt Goe på norrønt. Ordet «Mars» er etter den romerske guden Mars, eller Marinius som han også ble kalt i den tidlige romerske kalenderen.

For meg og mange andre er det nå en er inne i det nye året, vinteren begynner på dra seg tilbake. Det er fortsatt mye snø mange steder, men energiene i naturen og i oss mennesker er i endring.

Problemer og utfordringer er det ennå, vi har restriksjoner og utfordringer på mange måter, men vi er på rett vei alle som en!

Klem Jannike