06/21/2024

Kinesisk Nytt År

Da var det endelig nytt år! I dag er det kinesisk nyttårsfeiring og vi går fra rottens år over i oksens år. Dette er noe jeg gleder meg over og jeg tror du også kommer til å gjøre det. Kinesisk nytt år er for meg ofte da det NYE starter på godt og vondt.

2020 og fram til nå har og er en vanskelig tid for oss som individer og for hele verden.

Det har vært rottens år i henhold til den kinesiske zodiaken. Dette året er oksens år og vi skal endelig se endringer og så – og vi skal høste.

Dette året kommer til å bringe gleder og sorger som alle år gjør, men vi skal vokse på det og nå de drømmene vi har.

Se på den lille filmen nederst i innlegget her og så går vi inn i det nye året med optimisme og glede.

Jeg tror jeg har noen gode ideer til deg hvordan du skal få det du ønsker deg også <3

Klem Jannike.