07/23/2024

Penger styrer verden

Penger styrer verden? Nå, tror du at den godeste Jannike har blitt gal, men tenk på det. Hva er det som uroer oss mest? Det å ha penger til å betale mat, hus, regninger og alt annet som en trenger og ikke trenger i livet.

Det er ofte tre ting som mange av dere er urolige for når dere ringer meg, det er kjærlighet, jobb og penger. Alt i en salig blanding ofte. Det henger jo sammen så det er ikke så rart.

Jeg tenker ofte på det selv at penger styrer verden. Det er makt i penger, det er frihet i penger selv om en ikke kan kjøpe seg lykke, så vet vi alle om vi er ærlige at penger gir en sjelefred slik at en kan fokusere på andre ting i livet.

En skulle vært alkymist 🙂

Håper du har en fin onsdag og at solen skinner i din sjel om den ikke skinner ute! <3

Klem Jannike

Penger, Mynt, Investering, Business, Finans, Bank