06/23/2024

SITTER DU DER OPPE PÅ DIN HØYE HEST?

SITTER DU DER OPPE PÅ DIN HØYE HEST OG FORDØMMER ANDRE MENNESKERS FØLELSER OG UTFORDRINGER? HVA OM DET HADDE VÆRT DEG?

Vi får mange telefoner fra mennesker som føler seg trampet på av venner, familie og kolleger.

De føler at de er levede søppelkasser som er bra nok når andre trenger der og at mennesker ikke lytter eller ønsker å forstå.

Hadde du vært like fornøyd om rollene var snudd. Jeg må si jeg er såret over MANGE mennesker fortiden. Så det er helt ok, troen på mennesker har jeg mistet for lenge siden, nå VET jeg. Det er ord jeg ofte hører og det er ord jeg kjenner igjen. Det er som det er uendelig mange som føler det samme og ikke klarer å prate om det, tørr å prate om det, for dette er nok et av et av de tabuene vi lever med.

En skal holde kjeft om egne problemer, tanker og sorger – men klart høre på alle andres.

Vet du hva?

Det er lov å si fra! Du kan ta ta en telefon til meg og jeg skal gi deg gode råd om hvem du skal si fra til og hvordan. Det kan høres skummelt ut, men noen ganger er det nødvendig.

Folk er egoister når alt kommer til alt, og noen få sitter der bruk, alene og ensomme i alt.

Du har oss her på linjen – vi er her for deg!

Klem Jannike

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, himmel, häst, moln, träd, utomhus och natur