06/25/2024

Panikkangst og dødsangst

Det er mange som sliter med angst, panikkangst og dødsangst. Det er et tabu for mange. Her hos oss er det mange kunder som ringer og prater om det. Det er en del av livet som alt annet.

På en spålinje tenker du kanskje. Hvorfor ringe til et medium med noe slikt? Grunnen er enkel. De fleste av oss medium har opplevd mye i egne liv og mange av oss kan healing, pusteteknikker og om vi ikke kan hjelpe deg så vet vi hvem du kan kontakte.

Om jeg har opplevd panikk angst og dødsangst selv? Jeg har opplevd panikk angst da jeg var yngre. Døden er jeg ikke redd så lenge den er naturlig. Grunnen er at jeg tror at det er noe etter dette livet og at når min dag kommer så får jeg gå videre til en annen del av vårt fantastiske universum.

Det som vi er viktig når deg gjelder angst er at en prater og hva er tryggere enn her. Du er anonym og du kan få hjelp og noen som LYTTER til deg uten å dømme.

Under et panikkanfall føler du en intens frykt. Mange er redd for at de holder på å dø. Du kan få fysiske symptomer, som hjertebank, svette og pusteproblemer. Noen føler seg svimmel og begynner å skjelve.

Vi vet ikke sikkert hva som utløser panikkanfall. Panikkanfall opptrer ofte for første gang i slutten av tenårene eller i begynnelsen av tyveårene. Kvinner rammes oftere enn menn.

Hvis frykten for å få nye panikkanfall hindrer deg i å leve normalt og du har vært plaget mer enn en måned, oppfyller du kriteriene for panikkangst.

🎖▷ 9 angstsymptomer som kan overraske deg

Mange opplever kun dette ene panikkanfallet, mens andre opplever at det skjer igjen. Opplever du at panikkanfallene eller redselen for nye anfall påvirker livskvaliteten, kan du be legen om å henvise deg til videre behandling.

Panikkanfall kan oppstå uventet eller når du er engstelig i en gitt situasjon.

For at det skal kalles et panikkanfall, må du oppfylle fire av symptomene nedenfor:

høy puls og hjertebank

svette

pustevansker og åndenød

kvelningsfornemmelse

brystsmerter og ubehag

svimmelhet og ustøhet

kvalme og urolig mage

prikking eller nummenhet

frysninger og hetetokter

skjelvinger eller risting

uvirkelighetsfølelse

Vi har ikke medisinsk utdanning eller erfaring, men det å ta kontakt med helsevesenet an være vanskelig for mange, men jeg kan råde deg og støtte deg slik at du klarer å ta tak.

VI og JEG er her for deg 24/7 og vi dømmer ingen <3

Klem Jannie.

Nødhjelp ved panikkanfall