06/21/2024

Medium, spøkelser og spådamer

Det er en god blanding med medium, spøkelser og spådamer. Jeg tenker en del tror jeg har blitt litt gal her, men grunnen er at jeg satt og kikket på You Tube i går og ramlet innom nok en film om spøkelser.

Jeg elsker skrekkfilmer, spøkelsesfilmer og alt som er spennende. Det som gjør meg litt satt ut i «fra virkeligheten» historier og filmer er at alle ånder, spøkelser og gjenferd er enten onde eller demoner.

Det andre som forundrer meg er denne lenken de lager mellom wicca og satanisme. Det skal være ondskap og demoner bak alle hjørner.

Jeg sier ikke at demoner og onde ånder ikke finnes. Det er også folk som har vandret over som er like vrange og sinte i døden som de var i livet. Det er bare slik at alle er ikke onde, alt som rører seg er ikke demoner.

Wicca er ikke satanisme. Det går fint an å ha en sterk tro på Gud og bruke et spiritboard også.

Jeg har sett det meste tror jeg gjennom livets løp og har ikke møtt mer enn kanskje en håndfull saker som har vært mørke.

Det jeg prøver å si er at kos deg med filmer og vær ikke redd – det er som oftest ikke noe farlig eller ont som kommer om du hører noe eller ser noe.

Vi er alltid her for å hjelpe deg om du har spørsmål.

Jeg vil bare ikke at du er redd! Det er ikke noe farlig der ute som kan skade deg. Det er vår egen redsel i så fall!

Klem fra Jannike.