06/23/2024

En lang dag går mot slutten og jeg tenker…

Jeg vet mange gruer seg til natten, da kommer ofte de vonde tankene krypende, angsten og uroen. Våkne timer i ensomhet. Noen ganger hjelper det å ringe noen, andre ganger kan en ikke det og ligger der alene og tenker.

Jeg som medial vet jo at vi aldri er alene. Noen tror på engler, guider, ånder, hjelpere. Jeg har vel en blanding av alt. For meg er alt energier. Jeg tror at vi alle kan få hjelp ved å be om hjelp, be om at de gode energiene enten en kalle de det ene eller det andre er der for oss. Jeg har ofte tenkt på hvordan jeg skal forklare hvordan mine gode hjelpere, engler eller guider ser ut. De er fylt av farge og kærlighet. Når verden blir for stor og jeg for liten bruker jeg å be de hjelpe meg og være hos meg. I kveld ramlet jeg over et bilde som egentlig stemmer veldig godt på hvordan jeg ser de:

 

Bilderesultat for angels

 

Gjør denne øvelsen når alt føles tungt:

 

1 Se på bildet og visualiser at du er ute i universet sammen med denne uendelig vakre lysskikkelsen.

2 Lukk øynene og beholdt bildet i ditt indre.

3 Pust inn gjennom nesen og tell sakte til fire.

4 Pust ut gjennom munnen og tell sakte til tre.

5 Se for deg at energien fra lysskikkelsen fyller deg med fred, ro og vasker vekk de onde tankene, frykten, ensomheten og tristheten.

6 Se for deg at dens energier fyller deg opp og gir deg trygghet og fred, en ren vakker følelse og ta med seg inn i natten og drømmene.

Ofte etter å ha gjort denne øvelsen får en mange drømmer, ha en notatbok ved sengen og skriv ned med en gang du våkner hva du har drømt, når du har gjort det en stund kommer du til å se et mønter. Flere av oss medium har drømmetydning som en av våre gaver og kan alltid hjelpe deg å tyde drømmene og husk de kan gi deg svar, så du kanskje kan få mer lykke og livsenergi inn i livet ditt.

Lov meg at du aldri gir opp troen på deg selv og hvor unik og vakker din sjel er!

 

God natt klem fra Jannike.