07/23/2024

Mandag igjen !

Jeg er en av de få som faktisk liker mandager. Jeg tror det er mange som ikke liker mandager fordi de har lært seg det tankemønsteret.

Ja, hva mener jeg med det?

Vi skal alle liksom glede oss til fredag og helg, vi skal bruke halve søndagen til å klage over hvor kort helgen var og så grue oss til mandag, for så å glede oss til fredag.

Dette er om jeg skal prate for meg selv helt feil! Jeg liker mandager, da våkner verden til liv. En ny start og en ny uke. Fredager er stress, fordi alle da skal ha fri i helgen og denne MÅ GLEDE SEG tonen mange har. Jeg er glad i helger også, men jeg er ikke den du finner på en bar eller ville fester. Jeg lever som jeg ellers gjør i helgen. Er ute i skogen, jobber litt, prater med venner og familie. Eneste forskjellen er at jeg kan sove litt lenger om morgenen.

Det er så mange som gruer seg til helg. Det er som ensomhet, sorg og andre problemer blir mer synlige når «alle andre» har det hyggelig.

Nå går vi mot Jul også, og jeg vet mange som har en vond klump i magen med tanke på alle fridagene og folks PERFEKTE liv.

Ensomhetens tid er høsten og til over Jul. Det er den tiden på året vi blir minnet på det hele tiden.

Jeg tenker at jeg nekter å misslike mandager, jeg nekter å grue meg til alles perfekte Jul.

Jeg kan gjøre en forskjell for andre og meg selv ved å prate om dette og skrive om det.

Så – la oss omfavne denne dagen, husk at akkurat du er perfekt som du er. Og jeg om andre er på jobb hele tiden, så om ensomhet, tanker og vonde ting kommer så er vi en samtale unna. Dessuten så finnes det noe bra som venter på oss alle – vi trenger bare hjelp til å se det en gang i blandt.

 

Klem Jannike <3

 

Relatert bilde