06/25/2024

Dagens kort

Det er alltid noe nytt som skjer og noen ganger syns jeg det er gøy å trekke et kort for «alle» og se hva som skjer! Dagens tarotkort ble; Seks sverd.

Nøkkelord: Bevegelse gjenoppretter harmonien. 

Kortet tyder på at du er i ferd med å legge bekymringene bak deg og du beveger deg fremover, inn i en lykkeligere periode i livet. Kortet kan se skummelt ut, men er et godt kort. 

Denne bevegelsen kan ha sammenheng med et hvilket som helst område i livet: et ulykkelig forhold bedrer seg, økonomiske problemer blir mindre presserende, en periode full av angst og bekymringer nærmer seg slutten. 

Kortet viser også til bevegelse og reiser i fysisk forstand. Noe en ikke skulle tro i denne koronatiden, men det behøver ikke være lange reiser det er snakk om, det er mer bevegelse

Ofte forutsier kortet en eller annen slags reise som skiller seg ut ved at de ofte markerer slutten på en vanskelig periode. 

Dessuten kan de virke oppløftende og hjelpe deg til å tenke klart over fremtiden og de valgene du skal ta. 

Freden og likevekten bør være fornyet når du kommer tilbake etter turen. Av og til blir denne typen reiser frembudt som et tilbud ? en kort ferie kan for eksempel være nettopp det du trenger etter en periode med langvarig stress eller motgang.

Om du vil vite mer om dette kortet, eller ha noen svar så er jeg her for å hjelpe deg. 

Alt blir bra til slutt, det er bare dette med å vente så er så uendelig vanskelig og ofte ensomt! 

Klem Jannike