06/23/2024

Lys i mørketida

Det er et nytt år i kalenderen, men det nye året har ikke helt startet. Det er mange ting fra 2020 som henger i ennå, så at ting kanskje ikke har vendt til det bedre er normalt. Som spådame ser jeg dette hele tiden både i kort, og i de bildene jeg får til meg.

Det er normalt for oss mennesker å lengte til og håpe, vi vil det skal komme noe nytt og ett nytt år er for mange som en bok med blande ark, det er det også i min verden.

Det jeg som medium og synsk prøver å forklare folk er at den første tiden av et nytt år er som en oppsummering og avslutning av året som har gått, vi har på mange måter 2020 med oss.

Problemer, sorg og bekymringer.

Det vi IKKE skal glemme at dette er starten på et nytt år og det er starten på lysere tider og håp, det er starten på at DU skal realisere dine drømmer og sette fart på de tingene du virkelig vil ha i livet.

Det med at vi alle er i corona tider gjør at en må begrense seg en god del, men det betyr ikke at vi ikke skal starte på veien framover mot håp og lysere tider.

Selv i de aller mørkeste Som spådame ser jeg dette hele tiden både i kort, og i de bildene jeg får til meg. Det er så mange som tror det nye året har startet. er det lys. Veien går mot lyset, problemet er at det ikke alltid er lett å se det. Derfor føler jeg at det å kunne hjelpe deg å finne veien framover nå og sette opp mål. Få svar og håp er ekstra viktig.

Det gjelder både kjærlighet, økonomi, jobb og livet i sin helhet.

Jeg er her når du trenger meg og jeg vet at dette året bringer med seg sorg og gleder og vi skal møte de sammen!

Vi prates snart!

Klem Jannike