06/25/2024

Kundehistorie om liv og død

Jeg har en kunde som har gått igjennom helvete og tilbake. Jeg har fått lov til å fortelle litt av hennes historie, men anonymt så klart.  Hun ringer for å få medialeråd og veiledning. Støtte, healing og noen som kan lytte og det er noe jeg som medium kan.

Vi kaller henne Mia, hun er i sin beste alder og er en oppegående, sterk kvinne som levde med mannen i sitt liv, jobbet, lo og kjempet med fortidens demoner og sorg. Han var hennes liv og støtte. 

Han døde brått uten forvarsel og det ble et traume. Hun gikk flere måneder og var i tåkelandet, hun var livredd fordi hun følte alt raset sammen. Økonomi, livet og fremtiden. 

Hun jobbet, men med redusert lønn og ikke ork til mer.  Så da hun endelig etter mange runder kom seg på beina sakte, men sikkert. 

Så venter vi på 2021, livet skal nå bli bedre, det skal bli fred, ro og mer liv igjen. Det som skjer er at et nært familiemedlem bli sykt og får en alvorlig diagnose. 

Hun er alene og hun sitter nå og tenker hvordan skal jeg klare dette, jeg orker ikke mer. 

Hun fortalte meg at mørket nok engang var på vei inn i livet hennes og at hun ikke så noen fremtid. Hun vet hun må holde seg på beina for å hjelpe dette familiemedlemet. 

Hun nekter å gi opp. 

Det hun nå sliter med er at jeg har sagt til henne at 2021 blir et bedre år, økonomisk, følelser og alt. Håp og smil er på vei tilbake. 

Nå sliter hun med å tro på dette. Jeg har forklart at etterdønningene etter 2020 er her og hun skal kjempe for seg selv om dette familiemedlemmet.  Det er ikke slik at vi kan LOVE at det ikke blir sorger, eller problemer. Det er ikke lett å være alene med alt. 

Jeg vet at hun er sterk og hun har støtte rundt seg. Det DE  ikke forstår er at hun noen ganger trenger å være i sin egen verden og bearbeide problemer. Hun er ikke en person som alltid liker å dele med alle hvordan hun har det. Prate er en ting når hun ringer meg, for jeg er ikke personlig i hennes liv, bare på linja. Der får hun tømt seg og vi ser på det som skjer rundt henne og finner løsninger som gjør henne sterkere slik at hun klarer dette som ligger og venter på henne. 

Det vil være dager med sol, hun vil få den styrken hun treger for å klarer å bære dette. Hun vil klare å få økonomien på plass. 

Som jeg har skrevet om før så er det etterdønninger etter 2020 henger i ennå, universets nye år er ikke her ennå, det kommer. 

Vi har lange samtaler og korte samtaler og noen ganger er det en kommentar på bloggen min eller en omtale på websiden. 

Vi må hjelpe hverandre og jeg gjør ikke dette bare fordi det er en jobb, jeg gjør dette også fordi jeg vet at jeg gjør en forskjell i hennes liv. 

Hvorfor jeg forteller deg dette? 

Fordi mange tror det nye året starter 1 januar, alle problemer og sorger blir ikke borte, men energier og håp kan ingen ta fra oss. Og vi vet at det nye året starter litt senere. 

Gi aldri opp håpet og respekter at folk er forskejellinge når det kommer til sorg og liv. Noen trenger å prate med alle venner og folk rundt seg,  noen klarer ikke det. Derfor er vi her og JEG er her for DEG. 

Jeg sender henne healing hver dag, for hun treger lyset og kjærligheten fra universet akkurat slik som du og jeg gjør. 

Klem Jannike.

Denne musikken skalper gode energier i meg, hva syns du?