06/23/2024

Vinduet i sjelen

Det å være menneske er ikke alltid lett, vi møter sorger, problemer og utfordringer. Mange vi ikke klarer å takle alene. Jeg er ikke bedre enn andre, men jeg har et vindu i min sjel. Der jeg kan sette meg og se ut – hvile tankene. Medialt er det også et vindu jeg ofte bruker når jeg skal se det som kommer i DITT liv.

Vi mennesker har gode og vonde dager. Vi lever i sol og i regn. Mange har smerter og er redde for både livet og døden.

Vi mennesker bekymrer oss ofte over ting vi ikke kan gjöre noe med. De tankene kan bli store monster som gjör livet til et rent helvete om en ikke klarer å bekjempe hverdagens monster.

Jeg tror og har alltid trodd at det finnes dörer og vinduer som kan före oss mennesker ut av selv det mörkeste mörke, og viser oss veien til noe godt, trygt og bra. Et håp og en tro.

For meg er det et fysisk vindu som gjör at jeg alltid har et sted å reise i tankene mine. Det er det lille vinduet på stölen. Hele mitt liv har jeg elsket å se ut det vinduet, uansett vär og vind.

Når dagene virker grå og tunge, så lukker jeg øynene og ser for meg vinduet og husker på alt som er godt i livet. Klare, gode minner og været som skifter der utenfor vinduet. Luktene og tryggheten, freden og roen smitter over på tanker og min sjel.Familie, venner, både levende og döde. Hele livet med sine hverdager.

Ta vare på hverdagene, og finn ditt indre «vindu» som gir deg trygghet og tröst, glede og håp.

Jeg kan hjelpe deg å finne ditt indre vindu og din oase av ro. Jeg kan gi deg verktøy du kan bruke hjemme, så ring meg og vi skal finne dette sammen og kanskje det er mange andre ting du ønsker å vite også?

Mitt vindu er fra bardommens rike:

Bilden kan innehålla: växt och inomhusKlem Jannike.