06/23/2024

Spåtelefon

Spåtelefon er en enkel måte å få kontakt med en spådame eller en spåmann, eller medium som mange er. Spåtelefon er så mye lettere enn å måtte reise til noen.

Spåtelefon er en måte som mediumet, spådamen, spåmannen lett kan hjelpe mange mennesker uansett hvor de bor. Spåtelefon gjør at verden blir mindre og at alle har mulighet til å få spådd seg og få svar.

Spåtelefon er for meg også en måte jeg kan bruke for å komme i kontakt med likesinnede og få hjelp når jeg føler at mitt liv står litt stille.

Vi medium trenger også spåtelefonen 🙂

Skulle det være slik det var i gamle dager at en måtte bestille tid hos et medium, reise for å møte mennesket så krever det mye tid og planlegging. Jeg ser slik som for meg nå har jeg klienter som bor hundrevis av mil unna og de ville aldri kunne reist til meg.

Det er derfor en god ting at en har muligheten til å ringe og da kan en gjøre det når en trenger det, jeg tror at skulle en reise og møte mediumet så ville jeg stresset mer, prøve å huske alle spørsmål en har og da trolig glemt mange av de når en kom frem.

Nå kan vi alle ringe når vi vil og til hvem vi vil 🙂

Klem Jannike