06/25/2024

Tusen takk for at du har ringt meg!

Tenk for 1 år siden satt vi alle og tenkte på hva 2017 skulle gi oss av gleder, sorger, medgang og motgang. Vi gledet oss, gruet oss og noen tenkte kanskje ikke så mye over det.

Nå er vi inne i den siste dagen av 2017 og for meg er ikke nyttårsaften fest, det er en dag jeg feirer årest som har gått og den gaven det er å få lov å gå inn i et nytt år.

Jeg tenker igjennom året. Alt som har vært bra og alt som har vært vanskelig. Akkurat som deg har jeg møtt motganger, sorg og fortvilelse. Sykdom, død og dager som har vært vonde.

Jeg har hatt gleder, latter og lykkelige stunder.

Og kanskje en av de største gavene jeg har fått, er det å få lov å bli kjent med og bli en del av livet til dere som ringer:

 www.spålive.no eller www.spålive.se, eller www.synskonline.dk , www.synskonline.no eller www.synskonline.se og har snakket med meg. 

Jeg er takknemlig og ydmyk for at du velger meg. Lar meg få ta del av livet ditt og gir meg den gaven det er å få komme med råd.  Fortelle hva jeg ser og følge deg gjennom dager, uker og måneder.

Det er ikke noe jeg tar lett på.  Det samme vet jeg gjelder mine kolleger.

Vi bærer med oss samtalene og livene deres hver dag. Dere er en del av våre liv og våre energier også.

Hand, Morsan, Håll, Ström, Energi, Healing, Effekt

Jeg vil egentlig takke hver og en for at jeg i 2017 har fått være en del av ditt liv! 

2018 er et spennende år og ser at mange av dere jeg prater med kommer til å få mye dette året de har ventet på og lengtet etter.

Barn, Spela, Rock, Fritid, Spela Utanför

Se ditt liv som et hus, der du skal fylle det med lykke, glede og ha rom for sorg og motgang.  Mennesker som hjelper og støtter det når livet går i motbakke. Noen å prate med når du er i ett veiskille i livet.

Da er jeg og mange andre her for deg.

Vi er sammen i gleder, sorger og valg – og igjen tusen takk for at du har vist med den tilliten

det er å få ta del av ditt liv!

Tusen takk for alle samtaler jeg har og har hatt med hver og en av dere i 2017 !

Klem Jannike