06/25/2024

Boktips i sommer

Jeg er veldig glad i bøker hele året, men hører det er mange som leser ekstra mange bøker i ferien. Nå i karantene tider så har mange funnet frem bøker de har hatt liggende på vent. Den boken jeg vil tipse deg om i dag er: «Spøkelser og overnaturlige vesener» av Colin Wilson.

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken forteller deg hva det vil si å leve i hjemsøkte hus, møte berømte gjenferd eller oppleve bankeåndenes herjinger på nært hold. Les om den overnaturlige verdenen og den skremmende kraften vampyrer, varulver og andre skumle uhyrer sies å ha.

Omtale fra forlaget

Spøkelser og overnaturlige vesenerBli med inn i en mystisk verden der uforklarlige hendelser kan skje. Serien Merkelige fenomener byr på grøss og gru og spenning, tapte verdener, UFO-er, spøkelser, vampyrer og vesener fra andre planeter.Om spøkelser i alle varianter, observert av folk rundt om i verden. Boken forteller hva det vil si å leve i hjemsøkte hus, møte berømte gjenferd eller oppleve bankeåndenes herjinger på nært hold. Her kan vi lese om den overnaturlige verdenen og den skremmende kraften vampyrer, varulver og andre skumle uhyrer sies å ha!Hvorfor er noen mennesker spesielt følsomme overfor spøkelser?Hva er et krisegjenferd?Hvem var den virkelige Dracula?Hva er en zombie?Colin Wilson har alltid vært fascinert av spøkelser, mysterier og overnaturlige ting, og bøkene hans er bestselgere i mange land. Forfatterskapet spenner over 80 bøker skrevet i løpet av 40 år. Han brukes som ekspert på uforklarlige mysterier, skriver for Daily Mail og har arbeidet med en TV-serie om Jordens mystiske steder.

Spøkelser og overnaturlige vesener - Deichman.no

Jeg likte denne boken. Jeg har lest en del bøker av denne forfatteren.

Har du noen favoritt bøker?

Klem Jannike