06/23/2024

GODT NYTT ÅR !

Da er endelig det nye året her og vi skal skrive 2018. Dette kommer til å bli et spennede år for oss alle. Det er så mye som skjer både i vårt indre univers og det rundt oss.

2017 har värt et aktivt år med mange spennede begivenheter i verden, men også naturkatastrofer, terror og mange har opplevd sorgen inn i sine hjem og hjerter.

Det har for mange også vært starten på en medial og åndelig reise. En renselse for å åpne opp og stige når det gjelder frekvenser. Frihet er vel det som er nøkkelordet for 2018 for meg. Du og jeg har friheten til å velge, utvikle oss og nå dit vi vil.

Hva betyr nå dette lurer du kanskje på, hva er det hun mener ?

Jeg tror på sjebnen, jeg tror vi alle har en vei som er vår vei. Ingenting er hugget i stein, men vi tar valg hele tiden som enten fører oss på ville veier med motgang og utfordringer. Eller vi tar valg som gjør at vi når dit vi vil fortere. Ikke alltid uten kamp, tårer, hardt arbeid og en og annen storm.

Jeg tror faktisk alt har en mening. Det er en grunn til at noe skjer. Kanskje fordi vi skal lære noe nytt, bearbeide noe fra et tidligere liv eller rett og slett åpne oss og ta et skritt videre på vår personlige vei gjennom livet.

Det beste av alt er at vi selv med sjebnen som følgesvenn har den frie vilje. Vi er ikke automater som er programerte til å leve si eller så. Men den veien vi skal gå kan brukes til noe.

Hva skal du fokusere på i 2018 ? Hva skal du gjøre for å bli den du er ment å være ?

Det er noe jeg og de jeg arbeider sammen med kan hjelpe deg å finne svar på. Det betyr ikke at vi har fasiten og kan si at du SKAL si og så, men vi kan gi deg en pekepinn, klare og konkrete svar.

Du får med deg nøkler eller kanskje det er bedre å si verktøy som du kan bruke hjemme selv for å få det det livet du skal ha.

Det vi drømmer om og ønsker er ikke alltid det som er meningen at vi skal få. Det betyr ikke at det er galt eller at vi er dumme. Det betyr at vi tar en liten omvei og lærer noe nytt om oss selv og det livet vi lever her og nå.

Sorg og ulykker kan vi aldri styre unna, men vi kan lære noe og bruke selv de såreste og mest grusomme opplevelser til å lage noe nytt og positivt.

Det betyr ikke at vi ikke skal sørge, være sinte, fortvilet, redde eller ha lyst til å gi opp innimellom. Det betyr rett og slett at vi skal være mennesker som er på en reise i oss selv, sammen med andre i ulike relasjoner og faser av livet.

2018 er ditt og mitt år! 

Du kan alltid ringe meg eller en av mine kolleger og vi kan se på hva året har i vente for deg. Leser du på hjemmesiden så ser du også hva vi alle er best på. Noen ganger ringer mennesker meg og jeg føler da at kanskje en av mine kolleger er den rette og ikke jeg. Da kommer jeg til å be deg gå tilbake til hovedmenyen og prate med den eller den.

Det viktigste for oss som arbeider med dette er ikke vårt ego, det er at DU får den hjelpen, svarene og rådene som du skal ha.

Så lov meg en ting:

Sett deg ned og lag en liste over hva du vil at 2018 skal gi deg og hva du skal gi deg selv dette året, så kan du ringe og vi kan finne den veien sammen.

Vi er her for deg alle som en !

Godt nytt år til deg fra

Jannike

Våre hjemmesider finner du her: 

www.synskonline.no

www.synskonline.se

www.synskonline.dk

www.spålive.se

www.spålive.no 

Her finner du informasjon om alle oss som arbeider her. Det er historier, kommentarer fra kunder og mye, mye mer.

Ta en tur innom sidene våre og se.

Vi er også på Facebook og på Instagram, det er alltid noe nytt og spennede du kan finne der.

Og husk: Du er aldri alene!