05/23/2024

Døden, sorgen, savnet og høytider

Vi opplever alle sorg før eller siden i livet, også vi medium og spådamer. Derfor vil jeg dele noe privat med dere, slik at DU vet du kan ringe meg om du trenger å prate for jeg VET hva sorg og savn er.

12 of the Most Beautiful Cemeteries Around the World | Mental Floss

For alle som lever med sorg vet en at det er dager med litt mer sol og dager som er svarte. Bølger av sorg som slår en ned under bakken til et mørkt sted hvor bare håpløshet, tomhet, tristhet og tankene er svarte.

De dagene er vonde. De er vonde i tanken, hjerte og sjelen, men de er også fysisk vonde. Det er så en skulle ønske at alt stoppet alt ble borte, at en kunne ha en magisk klokke og skru tiden tilbake eller fram. En vil så gjerne gjøre alt en skal og må, en gjør noe av det så stopper verden atter engang opp og en gråter de såre stille tårene.

Hulkene døde for lenge siden, det er sjelens tårer, savnets tårer, lengselens tårer og drømmenes tårer. En trygler Gud om å våkne at det bare er et mareritt og at dette er en en vond drøm. Det er ingen drøm for noen av oss, det er livet vårt, virkeligheten og hverdagen, helgene, høytidene og merkedagene.

Det er vår verden. I dag er det en av mine bølgedaler og jeg vet fordi jeg har vært her så mange ganger at jeg kan veien ut, men vondt gjør det for jeg vil ha min mann tilbake, mitt liv og min familie tilbake. MEN det gjør jeg ikke. Legger armene rundt hunden og gråter i pelsen hans og får så et latteranfall av tre katter som finner på tull, de vet alle hva sorg er. Ikke den lille takk og lov – hun vet bare hva lek er

❤

Du kan alltid ringe meg om sorg og savn. Jeg vet hvor vondt det er og nå er julen snart her. Jeg har mistet mitt barn og min mann i løpet av to år og vet hvor vondt det gjør.

Jeg har funnet måter å takle det på og jeg kan gi deg gode råd og lytte til deg. Sorg del er er en halv sorg og en glede delt en dobbel glede.

La oss være her for hverandre. Jeg er her i julen <3

Klem Jannike