06/25/2024

Tanker om hverdagen

Hverdager er det vi har mest av og likevel hører jeg folk alltid gleder seg til helgen, ferien, neste år osv osv. Hva med å glede seg over NÅ?

Jeg prøver selv å bli flinkere til å være der jeg er der og da, selv om hjernen har en tendens til å løpe avsted foran meg og tenke på alt som kan gå galt, alt jeg har lyst til å gjøre alt jeg skulle ha gjort. Du vet hva jeg mener?

Takk og lov har jeg hunden. Når jeg går turer med han så stopper tiden, det er han og jeg i skogen og det er bare NÅ. Total fred og lykke.

Kunne sette seg ned på en stubbe og bare puste og ikke tenke på regninger, problemer, jobb og alt jeg MÅ gjøre. Det er bare NÅ.

Jeg har ofte tenkt på lykke, hvor skal en finne lykken og som spådame kan jeg svare deg på det, men det å gi seg selv svar er ikke alltid det enkelste.

Lykken kan ikke jages eller finnes, den er allerede inne i oss og vi må bare ta oss tid til å stoppe og FØLE, være her og nå. Skape lykke der vi er og la den vokse seg større og sterkere.

Jeg vet alt dette og like vanskelig kan det være for meg akkurat slik det er for deg. Jeg prater med andre medium om dette også og får råd. Tro det eller ei, men vi som er mediale ringer andre mediale. Det å lese av seg selv er ikke lett, det er mer eller mindre umulig.

Så jeg tenker på en ting… Kan du og jeg gjøre en avtale?

Denne dagen, hverdagen gjør vi til en lykkelig dag om så bare for fem minutter. Stopper og føler, puster og bare er?

Husk trenger du noen å prate med så er jeg her for deg og jeg er glad for hver jeg kan hjelpe og svare <3

Klem Jannike.