06/23/2024

Når folk sårer med ord

Vi har alle mennesker rundt oss som tillegger oss egenskaper, og finner på historier om oss.

Når disse historiene kommer tilbake til oss, eller vi får misstanker om det gjør det vondt. Det er få mennesker som har sluppet unna sjalusi, baksnakking og løgner i livet.

Noen av oss tar det hardere enn andre og henger oss opp i det, vi overtenker. Jeg er slik selv, så jeg vet hvor vanskelig det kan være å slippe taket.

Det er noen mennesker som klarer å riste det av seg og ikke bry seg om det.

Hvordan skal en ta i tu med dette? Jeg prøver å ikke gå ned på samme nivå som de som går bak min rygg eller sprer løgner, men det er ikke lett for jeg går og elter og tenker. Når jeg har analysert det sønder og sammen klarer jeg å slippe taket og la det gå.

Jeg har en venninne, hun er slik at hun konfronterer den som har sagt noe, men ofte så vil ikke folk ta ansvar for sine ord og handlinger og skyller på denne mystiske «Noen» som har sagt eller hørt noe.

Jeg tror vi alle må bli flinkere til å tenke på hva vi sier og huske ar ord kan såre enormt mye og lage dype sår i sjelen på andre!

Klem Jannike

Words Hurt: Take The Pledge & Stand Up Against Bullying + GIVEAWAY! - Young  At Heart Mommy