06/23/2024

Slappe av i kropp og sjel

Det å slappe av høres lett ut, men noen ganger er det faktisk ikke lett å slappe av. Hodet spinner og en har spenninger i kroppen. Personlig bruker jeg ofte musikk når jeg skal slappe av og hvile ut.

Det trenger ikke være mange timer eller at en gjør noen store forberedelser, det er disse minuttene med fred som en trenger innimellom for å samle opp ny energi og føle at en har fått slappet av litt.

Jeg liker å ta noen minutter i helgen etter at jeg har ryddet huset og alt er på plass. Da bruker jeg tenne lys og enten sette meg i godstolen eller strekke meg ut på soffan eller gulvet, alt ettersom hva som føles ok der og da.

Så setter jeg på litt musikk og bare lytter på musikker og ser for meg et uendelig vakkert landskap og at jeg svever på en sky over landskapet, båret av musikken 🙂

Høres det merkelig ut? Prøv så kan jeg love deg at du kommer til å like dette 🙂

Klem Jannike

Musikktips: