06/23/2024

Vinterstid

Jeg ønsker å dele noen erfaringer om vinteren. Nå nærmer med deg snart vinter, og vi vil nok kjenne kulden.

Tenker vi over hvor viktig det er med Vitamin d? Det er ikke sikkert at mange er så veldig glad i tran. Men hva annet kan vi gjøre for å ta vare på oss selv og holde oss friske? Vi kan spise masse fisk som inneholder enormt mye vitamin d. Dette gjør også at kroppen holder seg i bedre form, man holder seg fysisk aktivt, immunforsvaret ditt blir styrket.

En annen ting vi også møter i vinteren, som også starter allerede i høsten er forkjølelse. Her trenger vi å spise masse appelsiner, som inneholder vitamin C.  Vitamin C tyggetabletter. En annen tips er å drikke ingefær te. Det hjelper også mot forkjølelse. I dag er vi også heldig som får tilbud om influensavaksinen som også gjør at vi er lettere beskyttet. 


Ta godt vare på dere selv!

Og husk at du er alltid velkommen til en hyggelig samtale med meg!