05/23/2024

Livet, døden og kjærligheten

Det er ofte dette som går igjen i samtaler jeg har både her og privat. Livet med alle dess sider, død og sorg. Kjærligheten som alle lengter etter. Dette er grunnsteinene i livet.

Dere forteller meg mye om dere selv og jeg får jo tillatelse til å se inn i dere og da lærer jeg hver og en å kjenne.

Mange av dere har jeg blitt oppriktig glad i. De som ringer berører hjertet mitt og sjelen og jeg er så takknemlig for at dere stoler på meg og slipper meg inn.

Et par ganger i det siste har jeg fått spørsmål om hvorfor jeg har vært en del borte og om jeg virkelig kan forstå sorg og motgang. Som dere vet bruker jeg å le det bort og skifte tema slik at vi er tilbake på DEG.

Jeg satt å tenkte i natt, jeg skal fortelle dere litt om meg selv her på bloggen.

Jeg har en lang akademisk utdannelse og elsket jobben min, men så møtte jeg en mann som jeg falt totalt for. Han var en del av min sjel og godtok det å ha en heks i livet og elsket meg som jeg var og er.

Tro, håp, kjærlighet 12x12 cm, bilde uten ramme - Kjerstimunkejordlamb.no

Jeg flyttet langt for å være med han og vi hadde noen fantastiske år på godt og vondt. Vi er begge i våre «beste år» og at jeg en dag våknet med en død mann i sengen var et sjokk og et traume. Det å være synsk og ikke se det komme tok hardt på meg.

Det er dessverre slik at vi ikke alltid kan lese av oss selv. Det ble en periode jeg ikke jobbet fordi sorgen og alt ble for mye. Jeg har jobbet med død og sorg mer eller mindre hele livet taklet ikke helt mitt eget tap.

Sammen er vi sterke: mai 2013

Til slutt gjorde jeg det mange av dere gjør. Jeg tok telefonen og ringte en kollega her på linjen. Jeg fikk satt ord på alt og det var starten på at jeg fant tilbake til meg selv og ble Jannike igjen.

Jeg savner han mer enn ord kan si, men jeg er heldig som har mine gaver for jeg får SE han og føler han. Jeg er ikke knekt. Jeg lærte noe nytt!

Jeg lærte at å ringe et medium hjelper!

Jeg lærte å være ydmyk mot følelser som er større enn meg selv.

Jeg lærte at vi trenger hverandre og skal være ærlige mot hverandre.

Jeg kommer alltid til å elske min mann, men jeg vet hjertet har mange rom og jeg vet at jeg takket være mange av dere har fått latter og glede tilbake i livet.

Derfor vil jeg dere skal vite at selv vi som er synske er akkurat som dere andre, vi bryter sammen, vi er redde og vi trenger hverandre.

Nå vet du hvor jeg har vært i perioder siste månedene og du vet at du kan prate med meg om ALT. Det er ingen følelser som er dumme, ingen sorg som er for liten eller for stor!

Tusen takk - rød krans — GudsOrd Illustrasjoner

Til dere jeg prater ofte med vil jeg si en ting: Tusen takk for at dere er i mitt liv, tusen takk for at dere deler deres indre tanker og følelser med meg og vit dere er ikke «bare» kunder, dere er individer og mennesker som har kommet inn i mitt hjerte!

God lørdag og vi prates snart. Trenger du meg er jeg her på bloggen og på linjene på kveldene

Vi trenger hverandre! Livet er for kort til å gå med angst, sorg og dårlig samvittighet for ting en faktisk ikke kan endre <3

Klem Jannike