06/25/2024

Drømmer om å bli jaget

Drømmer som har blitt forfulgt og jaget av en kjent eller ukjent angriper kan være veldig skremmende. Denne typen drømmer er veldig vanlige og mange ser på de som et mareritt

Men hva sier disse drømmene om hva som skjer i tankene dine? Slike dømmer betyr ofte at du prøver å unngå noe i ditt daglige liv.

Tony Crisp, forfatter av Dream Dictionary, antyder at det å bli jaget i en drøm kan indikere et ønske om å flykte fra din egen frykt eller ønsker.

Nøkkelen til å forstå hva en slik drøm kan bety avhenger delvis av identiteten til din forfølger. Å bli jaget av et dyr kan indikere at du gjemmer deg for ditt eget sinne, lidenskaper og andre følelser.

Hvis forfølgeren din er en fremmed, ukjent figur, kan han/det representere en barndomsopplevelse eller tidligere traumer. Hvis du blir jaget av noen av det motsatte kjønn, foreslår Crisp at det betyr at du er redd for kjærlighet eller hjemsøkt av et tidligere forhold.

Derfor er det viktig at du skriver ned alle detaljer i drømmer som dette og andre drømmer, da er det lettere for meg og andre som meg å kunne hjelpe deg å tolke drømmen din.