07/23/2024

Ring en klarsynt

Det er både en oppfording i de ordene ring en klarsynt, men også et spørsmål, ring en klarsynt? Jeg tror noen ganger er det en god ting å gjøre.

Jeg bruker å si det til folk når livet har haket seg helt opp, ring en klarsynt. Jeg har selv sagt det til meg selv, ring en klarsynt.

Noen ganger er det godt å prate med noen som ser helheten uten at en skal behøve å forklare i detalj, noen som ser fortid, nåtid og fremtid. Ring en klarsynt! Men kan en ringe en klarsynt om hva som helst?

Ja, faktisk er det få ting en ikke kan prate med en klarsynt om, det er jo alt fra relasjoner, samliv, familieproblemer og utfordringer på jobb. Rett og slett alle forhold som går på mennesker, Jeg har selv gjort det ring en klarsynt når det har vært situasjoner jeg føler meg låst i.

Jeg tror at en ikke skal ha så høy terskel for å ring en klarsynt. Det er ikke skummelt eller farlig, Det er rett og slett hjelp fra et menneske som ser ting utenfra og som samtidig har en ekstra gave en kan bruke for å få de svarene en trenger.

Jeg snakket med en dame i går som aldri hadde ring en klarsynt før, hun var veldig nervøs i starten, men fant ut at jeg faktisk var helt normal, bare at jeg hadde disse gavene og kunne bruke de for å gi henne svar på ting som hun selv var litt flau over å prate om. Men da hun la på var hun en glad dame som virkelig følte at klarsynte ikke var så skumle 🙂