07/23/2024

Lavendel

Lavendel er ikke bare en plante som er vakker å se på, den har også beroligende egenskaper.

Livet kan være stressende for oss alle og en kan føle seg oppspilt, urolig og slite med å sove. Noen ganger kan urter og naturlige hjelpemiddel virke. En plante som er både vakker og se på og som lukter godt er lavende.

Denne fantastiske planten eller urten kan brukes både som te, oljer og duft. Om du sliter med å slappe av så kan et bad, med noen dråper olje virke avslappende og du får mer ro.

Jeg personlig liker å drikke en kopp med lavendelte på kvelden før jeg skal sove og jeg har også tørket lavendel i små poser og en slik pose har jeg under hodeputa, disse små tingene hjelper meg til å sove bedre.

Det er noe med duften av lavendel som gir en ro i kropp og sjel.

Det skader ikke å prøve!

Klem Jannike