06/23/2024

Synske personer

Det er en del mennesker som en kan kalle for synske personer, men kjenner du synske personer eller noen som er mediale?

Før jeg kom hit så kjente jeg ikke så mange synske personer, jeg viste jeg selv hadde gaver, men jeg var ikke klar over at vi var mange, og at mange var synske personer slik som jeg er.

Jeg hadde som mange andre et bilde av hva synske personer er. Jeg så for meg en dame i fargerike kjoler og røkelsespinner. Hun hadde kanskje en katt, krystallkule og noen spennede bøker og statuer hjemme.

Kanskje en dame som var litt bohem, eller en mann som kunne se rett gjennom en. Synske personer var for meg noe mystisk, selv om jeg er en del av den gruppen en kaller synske personer.

Jeg for min del lever et helt normalt liv, med vanlige venner, vanlig familie og vanlige utfordringer i livet. Det fantastiske etter at jeg kom hit var at jeg møtte flere synske personer som er akkurat like normale som meg og som resten av verden.

Noen elsker fargerike klær, noen bruker tøy som er super kjedelige og hverdagslige. Noen bor i hus, noen i leilighet, noen har katt og andre ikke hehe.

Det er så utrolig deilig å være her og kunne føle seg hjemme sammen med resten av disse menneskene som er akkurat som alle andre, bare at de har denne mediale gaven som en del av sitt liv.

Klem til deg fra denne synske spådamen 🙂