07/23/2024

2020 går over til ett nytt ubrukt år!

Nå nærmer vi oss slutten på 2020 som for mange har vært er forferdelig år med corona, dødsfall, sykdom og motgang på alle områder. I dag er det siste fullmånen i år og vi er på vei inn i ett nytt år.

Dagens tanker går til alle berørte av jordskredet og tragedien på Gjerdrum, det er ufattelig tragisk, som om 2020 ikke har båret med seg nok sorg og ulykker! Jeg håper alle som trenger hjelp får hjelp!

Alle har blitt påvirket av pandemien og skrekken. Vi har alle måtte forandre måten vi lever på. Mange har fått økonomiske problemer, forhold tar slutt, dødsfall og sykdom.

Det er noe som skjer hvert år at mennesker dør og blir syke, men denne pandemien har forandret oss alle og året har gjort noe med hver og en av oss. På mange måter har isoleringen, karantener og problemer ført oss mer sammen, men det har også gjort mange enda mer ensomme og fortvilet enn normalt.

For meg personlig har dette vært det verste året i mitt liv, og jeg må si at uten hver og en av dere hadde det føltes enda verre. Dere ringer meg for råd og spådom og dere holder meg i virkeligheten og deler deres liv og problemer med meg.

Dere gjør meg mindre ensom og det gjør meg glad når jeg vet DU får hjelp og den støtten du trenger fra meg. At jeg kan vise deg veien og gi deg svar.

Nå har vi et år foran oss med ubrukte dager, som jeg håper vi kan fylle med gode ting. At vi får samfunnet på beina igjen, at hver og en finner hverdagslykken, kjærlighet og at økonomien skal være stabil.

Familier skal være hele og vi skal kunne hjelpe hverandre og oss selv.

Jeg tror 2021 er starten på noe nytt og bra for oss og at vi allerede nå skal legge planer og ønsker for det nye året som venter på oss.

TUSEN TAKK ALLE FOR I ÅR OG JEG GLEDER MEG TIL NESTE ÅR SAMMEN MED HVER OG EN AV DERE! <3

Klem Jannike.

Ubrukte dager som venter på oss!