06/23/2024

Hvilke redskap bruker jeg når jeg jobber?

Det er et spørsmål mange stiller meg. Det står litt om det i profilen, men jeg kan jo fortelle litt også.

Jeg er klarsynt eller synsk som mange kaller det. Jeg er også klarhørt og klarfølt.

Jeg har den gaven at jeg kan se energier, bilder, og hendelser. Det kan forklares lettest med at du tenker på et minne fra noen år tilbake, hvor du var, hvem du var sammen med og hva dere snakket om.  Jeg kan se fortid, nåtid og fremtid på samme måten.

Noen ganger kan en nesten føle at en ser gjennom en annens øyne og kan beskrive det som er rundt, bøker, papirer, rommet, møbler osv.

Andre ganger tolker jeg drømmene dine og vi finner svar der også.

Jeg bruker også pendel, spiritboard og vanlige tarotkort. Jeg har selvfølgelig et lite utvalg av orakelkort som også kan brukes om du ønsker det. Dette er mine favoritter:

Det viktige for meg er at du og jeg sammen finner ut hva som er det rette for deg. Jeg bruker også krystaller når jeg jobber.

Så når vi prater sammen så kommer jeg til å spørre deg hva som er rett for deg og hva du ønsker. DU skal føle deg komfortabel med samtalen og få klare, direkte og ærlige svar. Jeg har en tendens til å være veldig ærlig, jeg mener sannheten er viktig selv om den kan være vond.

Men husk at ingenting er hugget i stein. Vi mennesker har en fri vilje og den kan forandre fremtiden fordi vi tar et valg ubevist eller bevist og da får vi en annen energibane og sjebne om du vil.

Det er det vakre med å være menneske, de så detaljene kan flytte fjell og det kan du også ved å bruke din indre styrke.

Jeg kan hjelpe deg ved å bruke de verktøyene jeg har og gi deg nøkler og verktøy du kan bruke.

Har du spørsmål om hvordan jeg jobber, hva jeg gjør og hvordan så er det lov å spørre for jeg svarer meg glede på alle spørsmål. Åpenhet og ærlighet er alltid veien til sannhet 🙂

Klem fra Jannike.