07/23/2024

Kveldens budskap fra Erkeengelen Zadkiel – Forståelse

Bilderesultat for orakelkort forståelse

 

Forståelse og medfølelse: 

Erkeengelen Zadkiel: «Ha respekt i hjertet ditt for denne

situasjonen og menneskene som er i den, også for deg selv»

 

Medfølese og forståelse er ikke alltid lett. Når en selv føler at en gir og gir, og bare står igjen alene. Det er viktig å huske at en er ikke alene. Det er uendelig mange mennesker som føler det på den måten. Sammen er vi mange og våre guider, erkeengler og de som vokter over oss vet hva vi går igjennom. Hver og en har dette problemet eller skal jeg kalle det utfordringen, husk bare at du ikke dømmer. Du kan være lei deg og trist. Du kan føle deg ensom og fortvilet og det er lov. Men la aldri hat, bitterhet og onde følelser ta over hjertet ditt. Ha kjærlighet, forståelse og medfølelse i hjertet og det kommer tilbake til det. Kanskje ikke i dag, men en dag. Du vil ha det bedre med deg selv og kunne vite at du har gjort alt av kjærlighet og medfølelse. Du har vist forståelse selv om du ikke har fått det tilbake fra den eller de det gjelder. Husk bare at i det store kosmiske regnskapet så blir dette lagt merke til og du får den hjelpen du trenger ofte fra noen du kanskje ikke regnet med.

Gi ikke opp og glem ikke å ha medfølelse og forståelse for deg selv også, for du er unik og vakker og fortjener det fra deg selv på samme måte som erkeengelen gir deg det!

 

Klem Jannike.