06/25/2024

Velkommen til meg

Hei og velkommen til bloggen min. Jeg kommer til å publisere mange interessante innlegg her på bloggen min om mitt liv som spådame, medium, klarsynt og kanskje det en del vil kalle heks. Hvem er jeg ?

Som du leste i «om meg » delen så har du allerede informasjon om meg både som menneske og mest som medium. Som menneske er jeg en aktiv glad kvinne som elsker livet, naturen og mennesker. Jeg er åpen og ærlig. Men har også veldig stort behov for å være alene, meditere og bruke tid på å skrive, tenke og skape ting. Dette for at jeg har så mye i min indre verden som jeg ønsker å få ut.

Det er slik med oss alle vi trenger litt av hvert. Jeg er uendelig glad i dyr og for meg ville det å leve uten dyrene være helt forferdelig, de er en del av mitt liv på samme måte som mange mennesker er det. Det er nok slik med mange av oss, vi dras mot naturen, dyrene for de er uskyldige og rene individer som tilfører oss noe mer og annet enn det mennesker gjør, De forstår og de føler med en.  Noen ganger tenker jeg de beste mediale og kraftigste healerne er dyrene. De har det i seg og har aldri mistet det slik som mange mennesker har.

Jeg tror også at alle er født mediale, men at samfunnet og miljøet rundt oss er med på at vi glemmer, legger det bort og til slutt mister det. Noe av oss lever med det veldig bevist og noen har det ubevist.

Du har også mediale gaver selv om du kanskje ikke er klar over det selv. Tenk litt etter og føl på det, for jeg er sikker på at du føler noe, den såkalte «magefølelsen»…

 

😉

 

Dette er noe vi kan prate mye om, jeg er god til å hjelpe mennesker til å finne nøkkelen og åpne opp deres medialitet. Så kanskje dette er en del av det vi to kommer til å snakke om?

 

 

Klem fra
Jannike