06/25/2024

Elsker elsker ikke…

Vi har vel alle vært i forhold der vi er usikre på hva den andre føler. Hvorfor er han så stille, svarer ikke på meldinger eller ringer.

Særlig i starten av forholdet og en forelsket er vi nesten alle som en livredde for at den andre ikke føler det samme.

Hva tenker han om meg ?

Kommer det til å bli oss to ?

Er han utro eller flørter han med andre ?

Kommer han snart til å ringe ?

Skal jeg tørre å ringe han ?

Det er ofte kvinner som setter ord på disse tankene, men tro meg menn har de samme tankene og mange menn ringer også og er urolige og redde. Det å bli forelsket, møte noen og ta steget inn i et forhold kan være noe av det skumleste vi gjør. Vi føler oss bitte små ene stunden og sterke som fjell i det neste.

Du er ikke den eneste som føler det slik og går med tankene.

Relasjoner og se på fremtiden er noe vi spådamer ofte får spørsmål om, og da mener jeg at det er viktig at du får et ekte og sannferdig svar. For mange kaster bort tiden på noe som aldri blir noe, og noen løper fra noe som med litt tålmodighet kunne bli en blomstrende vakker kjærlighet.

Her et eksempel på et orakelkort som kan gi håp en tung dag:

Jeg snakker med mennesker om dette hver dag, ser i kortene og leser av. Dette kan gi en mot og styrke til å stå i situasjonen eller gjøre noe med den.

Vi trenger alle noen utenforstående å snakke med innimellom, noen som kan se saken objektivt og da er det godt å ha mediale rådgivere som er klare til å ta samtalen med deg på godt og vondt.

For størst av alt er kjærligheten og det eneste vi har å frykte er våre egne følelser og sjansen det er å bli såret.

God klem fra Jannike