06/21/2024

Hvor går veien videre?

Er vel ikke en av oss som ikke er bekymret for noe. Det kan være økonomi, jobb, partneren, familien, helsa, ensomhet, dyrene våre, fremtiden i sin helhet.

Føler en stanger hodet i ene veggen etter den andre. Det er som motbakkene aldri tar slutt, og når du tror du har kontrollen da skjer noe som får alt til å rase sammen.

MEN det gjør ikke det. Hmm tenker du kanskje hva mener hun nå ?

Uansett hva som skjer i livet så finnes det en løsning. Kanskje du ikke ser den akkurat i dag, kanskje du er så fokusert på det ene problemet at det bare blir større og større.

Regningene blir ikke borte selv om du bare tenker på de, eller lar være å åpne posten.

Det banker ingen på døren og sier kom så skal du få en super jobb og tjene deg rik.

Mannen eller kona di bli ikke mindre trofaste eller utro fordi du bekymrer deg om det.

Huset blir ikke ryddet bare fordi du tenker på det.

Banalt? Ja, kanskje. Det er bare at når en står midt oppe i noe så er det uendelig vanskelig å se fremover, se at det finnes håp og løsninger. De kommer kanskje ikke i dag, ikke i morgen eller neste uke. De kommer.

Det er det fine med medium, vi kan hjelpe deg å finne løsninger, gi deg nøkler som låser opp dører du selv overser.

Vi har ofte selv problemer eller har gått gjennom tøffe perioder. Og vet du en ting, dette er kanskje hemmelig, men da ringer vi også til andre medium for å få hjelp.

Ingen kan alt, men alle kan noe  – eneste jeg kan love deg er at jeg vet hva motbakker er, og jeg vet hvordan du skal komme deg opp og frem. Finne igjen gleden, troen og håpet. Klare og tydelige svar og ikke en haug med flere svada tanker som gjør deg mer frustrert og fortvilet.

Ærlighet er kanskje det vanskeligste på jord, det som kan såre mest der og da, men også det som setter både deg og meg fri – fri til å gå inn i fremtiden.