06/23/2024

Hvorfor skal du ringe meg eller et annet medium?

Ja, det er et spørsmål mange stiller seg. Er dette mulig, er det virkelig slik at de kan se dette i kort, i krystaller eller som meg i bilder og energier, jeg hører, føler og ser litt mer enn mange andre gjør.

Ja, det er mulig og for oss som er mediale så er dette like naturlig som å spise, sove, prate, gå turer og ta oppvasken. Det er en del av livet, helt normalt for oss. Litt merkelig for en del og noen klarer ikke tro på det.

Jeg har respekt for alle enten de mener det ene eller det andre. Det som er viktig for meg er at de jeg prater med blir tatt på alvor, får de svarene som er rett, de rådene som er rett og hjelp til å finne de nøklene som vi alle har inni oss.

Jeg har vært borti «mediale» som ikke er det, som ønsker å være det og som nesten har skremt meg. Fordi jeg vet at disse menneskene sitter og gir råd til andre som der og da virkelig trenger sannheten, håpet og veien videre. Det gjør meg faktisk sint.

De gir mennesker som tar dette et dårlig rykte og da jeg endte opp her så var en av grunnene til det at det var seriøst, det er trygt for meg og min samvittighet og for deg som ringer og ber om svar og hjelp.

En skal ikke leke med andre menneskers liv og folk som gjør det har jeg ingen respekt for. Derfor er jeg heller for ærlig mot de jeg prater med, gir de klare og kanskje til tider for ærlige svar, men da vet de og de vet de kan stole på meg og det jeg sier.

Så husk at når du velger ditt medium følg magefølelsen din, ta den som du føler er rett for deg, den som kan være din veileder og hjelper. Vi er jo det hjelpere.

Det har alltid vært falske medium og rådgivere, det vil det alltid være, men døm ikke alle. Det er en del som faktisk er ekte og lever med dette på samme måte som en lever med andre ting i livet.

Ærlighet, respekt og sannhet – du skal alltid være trygg på at det er det du får 🙂

God natt klem fra meg til deg <3