06/25/2024

Hvordan har helgen din vært ?

Jeg vet mange får det spørsmålet mandag morgen på jobb, på skolen og fra venner. Svaret: «Fin, takk og du ?»  – svaret er ofte det samme tilbake – fin.

Både du og jeg vet at det ofte ikke er sant. Helger kan være vonde, ensomme. Fylt av negative hendelser, krangler, angst og brutte løfter. Men det snakker vi ikke om. Vi legger ut kosebilder på facebook og lager oss en image der alt er bra.

Relatert bilde

 

Jeg har jobbet en del av helgen og pratet med mange som føler både på sorg, svik, ensomhet, fortvilelse og har ingen å prate med om det.

Hvorfor skal det være tabu å ha en «uperfekt» liv, eller en dårlig periode ?

Livet er ingen dans på roser, vi føler alle på det. Vi skammer oss for tror «alle andre» har det så perfekt.

Jaha tenker du – hvordan har DIN helg vært Jannike? Jeg er menneske, så jeg har hatt en helg med gode stunder, mørke stunder og takk og lov jeg har den jobben jeg har, gaven å hjelpe, støtte og gi råd. Det gjør at jeg ikke føler på ensomheten og tristheten jeg også kan føle.

Selv vi medium og medial rådgivere har normale liv med sorger, gleder, medgang og motgang. Det vakre med gaven er at en legger bort sitt eget når en jobber, da får en være der og hjelpe, gi råd, svar og føle at en gjør noe bra.

Jeg takker hver dag for mine gaver, jeg er uendelig glad i hver eneste en jeg prater med. De gir meg nye erfaringer, vinklinger og takker for den gaven DERE gir meg når dere åpner dere og er trygge på meg.

Så min helg har vært litt av alt, men en bra helg takket være dere og de jeg har rundt meg som jeg er glad i.

Vi er alle mennesker og har hverandre enten det er via telefon eller om det er å krype inntil hunden, gå en tur eller se på tv.

Vi er mennesker <3

 

Takk for at DU er DU og håper du får en god natt og at du får hvile og fred <3

 

Klem Jannike