06/21/2024

Morgenstund har ikke alltid gull i munn!

Jeg tenker ofte på det uttrykket: «morgenstund har gull i munn». Noen som vet hvor det stammer fra og betyr så kommentere gjerne.

Jeg er en person som står opp tidlig og legger meg for sent, noe som gjør at det er det kaffe i munnen om morgenen. En lang deilig tur og så mediterer jeg før dagen starter.

Jeg synes både turen og meditasjonen er utrolig deilig. For meg er det starten på en ny dag, som jeg alltid ønsker skal bli god og at en skal føle når dagen slutter at jeg har gjort noe bra og hatt en god dag.

Bilderesultat for pendel krystall spådom

Som spådame, heks, medium, synsk – hva dere enn må kalle meg så er det viktig at jeg er opplagt, klar og åpen for å ta inn dine energier og lese av deg og finne de svarene du trenger på godt og vondt. Jeg vet at noen ganger så får ikke folk de svarene de håper på, og det er ikke godt å si det til de, men det er jo ikke løgnlinjen de har ringt. Når du ringer meg eller en av de andre er det for å finne svar og få sannferdige svar. Det er ikke stedet for tøys og tull. Det overlater vi til andre. Det skal være seriøst og skikkelig alt fra arbeidsforhold, forholdet til kolleger, ledelsen, kundene og alle vi arbeider sammen med. Det er viktig at du finner den spådamen eller spåmannen som føles rett for deg. Kjemien skal stemme og en skal føle seg  trygg og kunne være åpen med den en prater med.

Jeg har skrevet før at jeg tror alle mennesker har mediale sider og har det i seg, men å jobbe som medium over telefonen, eller spådame om du vil er ikke så enkelt som en tror. Du skal være seriøs, fokusert og gi rette svar. Derfor er det viktig at vi som jobber med dette virkelig kan det vi gjør. Vi har et åpent forhold til kundene og tar mer enn gjerne i mot tilbakemeldinger, både positive og negative. Det er noe som gjør at vi ser om du er fornøyd selv om du kanskje ikke får det svaret du ønsker det.

Men du skal vite det finnes ingen dumme spørsmål, eller feil spørsmål. Vi har hørt alt om det meste, og du er trygg her og kan prate åpent om alt, alt vi prate om stopper mellom oss to. Det er privat og ikke «kaffemat». Så husk du er både anonym og trygg her.

Vi blir testet og får gjennomgå arbeids prøver før vi starter jobben, vi har enormt med frihet til å jobbe når vi vil om med de verktøyene som vi har behov for og føler oss bekvemme med. Frihet gir også ansvar, ansvar ovenfor deg som kunde og arbeidsgiver. I denne bransjen finnes mye rart og det er derfor godt å vite at en arbeider for noen som er seriøse. Vi betaler skatt som alle andre, vi har avtaler og regler som noen kanskje syns er strenge, men det er for vårt eget beste og for at kundene altså du skal få det du betaler for.

Hjemmesidene er stedet du kan lese om linjen, meg og de andre som arbeider her. Vi har facebook sider for linjene og selvfølgelig instagram.

Noen av oss liker å skrive så vi blogger. Det er selvfølgelig helt frivillig. Det er også mulig for deg som kunde å sende inn kommentarer på siden når du har snakket med meg eller andre om hvordan du opplevde samtalen og hva du mener om den enkelte spådame eller spåmannen.

Noen ganger har vi gratisminutter og kampanjer som gjør at alle kan teste der å bli spådd. Følg med på websidene og facebook så får du info om dette også. Noen ganger har vi konkurranser der alle kan være med.

Det er bra for er ikke alle som skjønner hvor god hjelp de kan få av oss. Vi har alle ulik bakgrunn, noen er pedagoger, sykepleiere, vi har politikere, jurister alt mulig, menneskene som arbeider hos oss er like ulike som dere som ringer inn. Derfor er et godt tips å lese på websiden og lytte til profilene slik at du føler du havner hos rett person, er du ikke helt fornøyd så si fra og den du prater med anbefaler en kollega og du trykker bare 9 for komme tilbake til hovedmenyen, du trenger ikke legge på for å finne en annen. Vi ser ikke ut som i filmer, vi ser ut som helt vanlige mennesker, men en litt annen måte å se verden.

Det er godt å vite en gjør en god jobb, en merker det når folk ringer tilbake for å fortelle eller for å få mer hjelp. Da vet jeg at jeg har gjort en god jobb. Det beste med jobben er menneskene som ringer, men også deilig å kunne jobbe hjemmefra.

Jeg har kort vei på jobb, rett over gangen og vipe er jeg i mitt eget lille eventyr land, det er viktig for meg at jeg har alt jeg tenger på plass når du ringer. Kortene mine, pendel og at jeg har åpnet meg slik at jeg kan se energiene og hjelpe. Mange kjenner jeg trenger healing så da gjør jeg ofte det når vi prater eller jeg sender avsted en ekstra runde etter samtalen.

Nå starter dagen med kaffe og kanskje vi snakkes i dag – vi er her både jeg og mine fantastiske kolleger. Det er alltid noen her på jobb. Kanskje du en vakker dag bli min faste kunde, eller du starter å jobbe her.. livet er spennende og har mye å by på, så ta imot de redskapene og rådene du får.

Husk ingenting er hugget i stein, vi er alle født med en fri vilje 🙂

Klem Jannike.