07/23/2024

Pandemi og relasjoner

Covid-19 har gjort det slik at mange sliter med hverdagen, alt fra jobb, skole, familie og relasjonene får testet seg. Pandemi og relasjoner leser vi om over alt. Det er ofte parforhold og hvordan en skal få det til å gå bra.

Jeg tror at alle problemer en hadde før pandemien blir større fordi en er mer hjemme og mer sammen, det gjelder foreldre og barn, parforhold og hele familien. Pendemi og relasjoner er ikke noe som en har erfaring med i vår tid.

Det er en del mange glemmer er at mange sliter økonomisk, angst for jobb, studier og er ensomme. Det er ikke alle som bor sammen med noen og da blir en ensom. Ensomhet kan være god når man har valgt den selv, men når det er under tvang er det vanskelig.

I starten var det ene positive meldingen etter den andre om mennesker som lagde sanger, chattet og hadde videosamtaler, det har blitt mindre, nyhetens interesse osv.

Det gjør ikke problemene mindre, det er noe vi her merker på hva folk ønsker å få svar på, hva de ønsker å bli spådd om. Det går mye på relasjoner, penger og framtid, men det er også angsten for ensomheten som ligger der.

Ta en telefon til noen du vet er alene, eller er du alene og ikke vet hvem du skal ringe så er vi alltid her.

IKKE GI OPP!

Klem Jannike