06/23/2024

Er det paranormale skummelt?

Nok en gang kom jeg i kontakt med et menneske som lurte om om det overnaturlige er skummelt, jeg tenkte skummelt?

Da jeg pratet med han svarte jeg nei først, for jeg syns ikke det paranormale er skummelt, for meg er det like naturlig som alt annet på denne jord. Jeg syns vel det vi alle opplever i hverdagen er mer skummelt.

Så om jeg til å tenke på hvor dum jeg var som avfeiet han. For HAN kan det paranormale være skummelt, for han er det kanskje ikke vanlig å se se skygger, ånder, småfolk eller hva som måtte dukke opp.

For HAN kan alt det jeg syns er helt vanlig være ganske så uvanlig. Så jeg sa unskyld og ba han fortelle meg hva hva egentlig lurter på. Det er jeg glad jeg gjorde for han mente ikke generelt. Han hadde hatt en opplevelse som han syns var skummel og det han ville vite var om det var farlig.

Det kunne jeg berolige han på, men der lærte jeg noe nytt. Det Paranormale er ikke skummelt, men at vi mennesker ikke alltid lytter til hverandre er skummelt og skremmende!

La oss lytte litt mer alle som en!