06/25/2024

Spåkone telefon

Jeg syns det var litt morsomt, spåkone telefon. Første gang jeg hørte det lo jeg litt, for er jo det det faktisk er en spåkone telefon.

Det var en dame som ringte og sa: Har jeg kommet til spåkone telefon? Jeg sa ja, jo dette er spåkone telefon.

Jeg lo litt for det var første gang jeg hørte de ordene sammen og det var faktisk veldig hyggelig og trygt. Hun lo også, det var første gang hun ringe en spåkone telefon sa hun.

Jeg har nok ikke tenkt på det som spåkone telefon før, men det er jo faktisk det det er. Jeg er spåkone, heks, medium, klarsynt – alt ettersom og en sier jo at kjært barn har mange navn.

Når jeg ser for meg en spåkone ser jeg for meg en eldre kvinne, som er litt mystisk og spennende, slik ser jeg jo ikke meg selv, men kan være at andra gjør det? Det er noe trygt og godt over ordet spåkone, når jeg tenker på det selv ser jeg for meg en trygg og stødig kvinne, som har en lang livserfaring og vet hva hun gjør.

Det er positivt ladet og et ord som gjør at en føler seg mer tatt vare på, så jeg tar det som et kompliment om noen kaller meg en spåkone. Det er ikke negativt ladet, det er positivt.

Så jo – jeg jeg jobber på den spåkone telefon 🙂

Klem Jannike – på spåkone telefon 😉