06/21/2024

Bøker og lydbøker

Det er sikkert flere enn jeg som sliter med å finne Ole lukkøye på kvelden, og en ligger der og grubler.

Det er mange som liker meditasjonsmusikk, avlappningsøvelser og andre ting som er veldig bra.

Jeg har funnet ut at lydbøker er tingen. Jeg liker å lytte til stemmen, og jeg hører på det som blir lest opp, en får litt den samme gode følelsen som en hadde som barn da noen leste for en på kveldene.

Jeg sover ofte midt i boken, men det er helt ok, det er bare å starte oppspillingen litt før neste kveld. Det er ikke så viktig for meg hva boken handler om når det er for å få sove, stemmen er det viktigste.

Jeg ville dele dette for det er et tips som virkelig har fungert for meg og som vi vet – vi deler det som er bra 🙂

Klem Jannike

https://www.youtube.com/watch?v=KNeTMWs70Fs&t=19896s