06/25/2024

Date med deg selv!

Alle snakker om hvor viktig det er å ta vare på forholdet, og hverandre. DET er det, men det er så uendelig mange som glemmer å sette av tid til seg selv.

Jeg har innført noe jeg med glimt i øyet kaller date med meg selv! Folk tenker kanskje jeg har blitt hakke gal, men det er faktisk noe jeg syns er helt ok 😉

Men date med meg selv? Hva er det egentlig?

Kort sagt så setter jeg av noen timer hver uke. Enten tar jeg å kjører en tur til et sted jeg ikke har vært før og går en tur der og oppdager nye ting. Det kan være at jeg går på en cafeteria og spiser lunch eller tar en kaffe alene. Jeg legger mobilen hjemme eller i bilen.

Det føltes litt rart første gangen jeg gjorde det, nå er det blitt noen av mine favoritt timer, jeg storkoser meg i mitt eget selskap.

Så ta et godt råd: Inviter deg selv på date! 🙂

Eating Alone Pictures | Download Free Images on Unsplash